leoncris Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Deci tot nu vrei sa spui ce are'n el ? Bineeeeeeeeeee ! Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Sursa este cu circuitul integrat CQ0765RT iar procesorul este TDA11156PS/N3/3. a spus omul,se pare ca e totusi o raritate daca nu seamana decat vag cu ce s-a pus mai sus Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2016 Deci tot nu vrei sa spui ce are'n el ? Bineeeeeeeeeee ! A avut pitici pe creier si i-am scos! Am sa postez schema dupa ce o primesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Ma refeream la toate componentele , inclusiv sunet. E mai usor de identificat schema corecta. Fac galbejitii astia atatea variante ca ... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2016 Eu nu am pus in afara de sursa si procesor celelalte CI-uri din cauza ca au lipita o eticheta care la cald s-a lipit foarte tare incat dupa razuire se poate distruge inscriptionarea. Aveti rabdare ca nu ma dau usor batut! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum