west Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 Salutare am un tv mai vechi care prinde programe ceva ami putine ! din cate am auzit are banda mica ! va rog sa ma ajutatzi daca se poate sa-mi spune-tzi care ar fi cea mai usoara cale sa il pot face sa prinda mai multe programe ! de la cineva am auzit ca se poate cu un video cu partea mecanica stricata! va multumesc ! Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 se inlocuieste selectorul ... obiectul costa cca 20 RON + manopera ! ... solutia cu video-ul merge daca nu cumva are si el un selector la fel ! Link spre comentariu
dosa Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 in multe zone, in televiziunea prin cablu se foloseste si banda de UHF, fapt care va perturba buna functionare a video-ului. SOLUTIA: alt selector daca este posibil iar daca nu, alt televizor :supz: Link spre comentariu
JAD Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 in multe zone, in televiziunea prin cablu se foloseste si banda de UHF, fapt care va perturba buna functionare a video-ului. SOLUTIA: alt selector daca este posibil iar daca nu, alt televizor :supz:Daca ne spui si ce televizor e exact iti putem da un raspuns si mai la obiect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum