xragon Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 am luat azi o cutie , la nimereala ca am teancuri si le dezmembrez pentru piese , acum am observat o piesa ciudata rau , ce este >? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Judecand dupa aparente,cel putin partea din spate seamana mult cu un soclu,si atunci vine intrebarea fireasca,ce naiba se infigea in el? :rade:Daca e sa-l privesti doar din partea din fata,atunci chiar ca e greu de ghicit ce a fost,pt ca numai soclu nu e...(si nici pozele nu ajuta prea tare) Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 De la ce a fost carcasa respectiva? Si niste poze cu fata cealalta ar fi utile... "Chestia" din dreapta, cea mai mica, pare a fi un soi de conector din ala cu "prize", cealalta... habar n-am.. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Este ceva comutator dupa mine. Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Eu vad doua piese distincte, la care va referiti? Asa cum au scris colegii, ar fi utila si o poza cu cealalta fata. Link spre comentariu
K1nderu Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Carcasa posibil sa fie de la un aparat pe lampi,in a doua poza mai mult ca sigur este un soclu pentru lampa,in prima poza posibil sa fie un comutator cum a zis si domnul dan. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 E un soclu octal mai ciudat, cu numai 7 pini folosiţi. Seamănă cu unul octal. Link spre comentariu
aly4quad Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Pai... sunt trei poze.In prima vad un sasiu cu un soclu si un comutatorIn a doua vad doar soclul si In a treia, doar comutatorul... Dar, despre ce componenta este vorba??? Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Lasand soclul la oparte , piesa la care face referire ,este un comutator cu 2 pozitii si 4 ... contacte. Link spre comentariu
norad Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Termostat cu lamela bimetalica ? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Ambele sînt socluri, cel ciudat o fi ptr bloc de bobine sau incintă termostatată ptr cuarţ, ceva sovietic. Pune domnule şi poze cu partea cealaltă, sau asta e o ghicitoare? ................ Am ratat o literă cînd am tastat, folosesc aceeaşi tastatură de 12 ani. E un soclu octal mai ciudat, cu numai 7 pini folosiţi. Seamănă cu unul loctal. Link spre comentariu
xragon Postat Ianuarie 28, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 pai nu mai este nimic , asta este tot din toate unghiurile Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Pai nu este vorba de unghiuri, ci de poze fata/spate a acelei componente. Link spre comentariu
radu42 Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 E un soclu si in el este infipta o componenta...tub,etc....o fi ceva secret HI....intr-adevar tb pusa o poza cu partea opusa ca sa ne dam seama. Link spre comentariu
leo 17 Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 soclu pt tuburi electronice ...si ultima poza cred ca e un senzor de presiune .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum