bloody_v Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Boxe grundig super hifi box 850a professionalCe parere aveti de aceste boxe?Le-a ascultat cineva?Cum suna?Sunt dispus sa achizitionez o pereche si vreau sa stiu daca merita investitia. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Sînt destul de vechi, dar dacă sînt în stare bună, depăşesc pocnitorile actuale.Difurile sînt făcute de Braun (Grundig, Heco, Canton, BASF, ADS, Saba, etc). Singura problemă poate fi cu cond electrolitici din filtre, trebuie schimbaţi cu unii mkt, mpp.Atenţie că sînt pe 4 Ohmi, dacă nu ai amplif capabil de ele renunţă. Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 @bloody_v Daca sunt in stare buna iale imediat nuami sta pe ganduri, am ascultat ceva asemnator tot de la grundig si se auzea demn de Hifi. @zal Pe tweeter deja au conzi MKP numai este nevoie de nicio inbunatatire. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Ştiu asta Luca, vorbeam de ceilalţi electrolitici din filtru. Link spre comentariu
bloody_v Postat Ianuarie 28, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Da, deci alea pe care le urmaream eu s-au vandut cred pentru ca au disparut dintr-o data, insa am mai gasit o pereche de astfel de boxe insa vanzatorul spune ca nu merg inaltele.Este posibil sa fie o alta problema inafara ipotezei ca ar fi arse?Oricum pretul este destul de bun si asa, sunt destul de valoroase din cate am vazut pe alte site-uri, dar nu stiu daca merita auditia cu alte drivere de inalte. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 99% sanse ca tweeterele sa fie arse (in general nu sunt foarte robuste). Sorry. Link spre comentariu
ionroata Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Salut Daca sint astea de aici : http://audioklassiks.de/db/html/seite25 ... sional.htm merita toti banii. Mi-au trecut prin mina si imi pare rau si acum ca le-am dat. Mi-au placut foarte mult cum suna, sint perfecte pentru auditii. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 S-ar putea înlocui calotele de înalte cu altceva, chiar dacă cele originale sînt cu diametrul de 18mm, principalul să fie tot de aceeaşi impedanţă (boxele de genul ăsta aveau calotele de 4 Ohmi, dar au fost şi exemplare cu 7 Ohmi la înalte şi 4 la celelalte difuri), rămîne doar problema aspectului, tabla de care se prinde magnetul se poate refolosi după o curăţare şi adaptare la noul dif. Rămîne problema etanşeităţii boxelor cu alte difuri. Link spre comentariu
bloody_v Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Din nefericire s-au vandut cu cateva minute inainte sa contactez persoana care le detinea.Mi-e ciuda si acum, dupa aproape doua saptamani.Am pus ochii acum pe o pereche de boxe Clearaudio delta 2 , firma mai putin cunoscuta care se lauda cu produsele lor high end, in special pickup-uri.Am avut ocazia sa le si ascult putin, suna bine, au niste drivere de inalte foarte deosebite, insa am avut impresia ca suna putin metalic, sau sa fi fost din vina amplificatorului care era un receiver Onkyo destul de slab. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Cumva sînt cele de la Mihai din tîrg? Merită luate. Puţin cam mici ptr gustul meu, dar sunau bine ptr condiţiile de acolo. Link spre comentariu
bloody_v Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 exact alea sunt.erau legate ca si sateliti impreuna cu un subwoofer.deci nu am putut sa ma decid in privinta sunetului.am pus ochii pe ele de saptamana trecuta, daca ma hotarasc zilele astea cred ca o sa le iau eu. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Păi eu le-am auzit şi altă dată cînd erau legate normal la un amplif. Faza cu subul nu am prins-o, e normal să se audă limitat, folosite ca sateliţi. Link spre comentariu
Vizitator 17rubine Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 850a sunt boxe bune pentru ascultat Jazz, clasica sau disco. Sunt pe compresie si bassul e in consecinta dar mediile sunt super imo. Au spl mic si sunt cam pretentioase la amplificare. Recomandate sunt cele de casa Grundig dar nu din seria 8xx0 sau FineArts. Inaltele se ard daca dai tare din corectii si apoi volum..... Eu ascult oricum pe 0.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum