Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe Grundig super hifi box 850a professional

bloody_v

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

5

• bloody_v

4

• Shambala

1

• Luca

1

Top autori în acest subiect

Sînt destul de vechi, dar dacă sînt în stare bună, depăşesc pocnitorile actuale.Difurile sînt făcute de Braun (Grundig, Heco, Canton, BASF, ADS, Saba, etc). Singura problemă poate fi cu cond electrolitici din filtre, trebuie schimbaţi cu unii mkt, mpp.Atenţie că sînt pe 4 Ohmi, dacă nu ai amplif capabil de ele renunţă.

Link spre comentariu

@bloody_v

Daca sunt in stare buna iale imediat nuami sta pe ganduri, am ascultat ceva asemnator tot de la grundig si se auzea demn de Hifi.

@zal

Pe tweeter deja au conzi MKP numai este nevoie de nicio inbunatatire.

Posted Image

Link spre comentariu

Da, deci alea pe care le urmaream eu s-au vandut cred pentru ca au disparut dintr-o data, insa am mai gasit o pereche de astfel de boxe insa vanzatorul spune ca nu merg inaltele.Este posibil sa fie o alta problema inafara ipotezei ca ar fi arse?Oricum pretul este destul de bun si asa, sunt destul de valoroase din cate am vazut pe alte site-uri, dar nu stiu daca merita auditia cu alte drivere de inalte.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

S-ar putea înlocui calotele de înalte cu altceva, chiar dacă cele originale sînt cu diametrul de 18mm, principalul să fie tot de aceeaşi impedanţă (boxele de genul ăsta aveau calotele de 4 Ohmi, dar au fost şi exemplare cu 7 Ohmi la înalte şi 4 la celelalte difuri), rămîne doar problema aspectului, tabla de care se prinde magnetul se poate refolosi după o curăţare şi adaptare la noul dif. Rămîne problema etanşeităţii boxelor cu alte difuri.

Link spre comentariu

Din nefericire s-au vandut cu cateva minute inainte sa contactez persoana care le detinea.Mi-e ciuda si acum, dupa aproape doua saptamani.Am pus ochii acum pe o pereche de boxe Clearaudio delta 2 , firma mai putin cunoscuta care se lauda cu produsele lor high end, in special pickup-uri.Am avut ocazia sa le si ascult putin, suna bine, au niste drivere de inalte foarte deosebite, insa am avut impresia ca suna putin metalic, sau sa fi fost din vina amplificatorului care era un receiver Onkyo destul de slab.

Link spre comentariu

exact alea sunt.erau legate ca si sateliti impreuna cu un subwoofer.deci nu am putut sa ma decid in privinta sunetului.am pus ochii pe ele de saptamana trecuta, daca ma hotarasc zilele astea cred ca o sa le iau eu.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator 17rubine

850a sunt boxe bune pentru ascultat Jazz, clasica sau disco. Sunt pe compresie si bassul e in consecinta dar mediile sunt super imo.

Au spl mic si sunt cam pretentioase la amplificare. Recomandate sunt cele de casa Grundig dar nu din seria 8xx0 sau FineArts.

Inaltele se ard daca dai tare din corectii si apoi volum..... Eu ascult oricum pe 0....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări