bogdan_eduard_daniel Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 As vrea sa renunt si eu la potentiometrul de balans dar nu stiu ce modificari trebuiesc aduse la schema.Va rog sa ma ajutati cu informatii in acest sens.Multumesc. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 E simplu, nu-l mai pui. Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 E simplu: dai potentiometrul jos si in locul lui montezi doua rezistente de 27Kohmi in serie. Punctul de inseriere il legi la masa.Intrebarea este: De ce vrei sa renunti la el? Link spre comentariu
bogdan_eduard_daniel Postat Ianuarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Doar atat? nu mai trebuiesc si alte modificari?(cele doua R de 4,7 k de pe intrare ce rol au?-nu trebuiesc eliminate?)Vreau sa renunt la el; din lipsa de spatiu. Link spre comentariu
bogdan_eduard_daniel Postat Ianuarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 E simplu: dai potentiometrul jos si in locul lui montezi doua rezistente de 27Kohmi in serie. Punctul de inseriere il legi la masa.Intrebarea este: De ce vrei sa renunti la el?Decat sa montez oua rezistente de 27Kohmi in serie si punctul de inseriere il legi la masa nu mai bine as modifica valoarea potentiometrului de volum undeva pe la 20 K Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Acum am văzut şi rezistenţele alea. Deci: R112, R212 şi VR3 - adio. Le scoţi şi gata. Nu trebuie pus nimic în loc. Link spre comentariu
Postări Recomandate