Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mach3 probleme

Vizitator ovy_constanta

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Drakulya

4

• myshyk

2

• marianx

1

• ionutb71

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am si eu o problema la mach 3.

cand incarc un fisier in mach3 si dau regen t.p.(masina e dusa la 0.0 si am resetat coordonatele la 0.0) , imi pune lucrarea undeva in mijlocul ferestrei de lucru si nu la 0.0

Si o alta intrebare, eu lucrez pe un laptop, as putea sa montez un monitor aditional care sa mi arate doar fereastra de lucru fara alte butoane?

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

O problema.Am facut un fisier pt test... un simplu patrat care il deseneaza de mai multe ori sa vad daca pierd pasii.Pe ecran, patratul are colturile la 90°, dar pe hartie cand face si inclusiv pe ecran la traseul care il face freza, inafara de primul colt de unde incepe celelealte le face rotunjite.Si pe hartie si pe ecran... doar urmatoarele 3 colturi...Stiti de ce?

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator radio_blanck

in timp ce rulez un g code in mach 3. Aleator din cand in cand se reduce viteza la spinde la minim din cat este setata la spindle pulley .Mentionez ca nu mereu

A mai intalnit cineva problema asta?

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări