Drakulya Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Ai mesaj pe maill . Link spre comentariu
Vizitator csl Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 am si eu o problema la mach 3. cand incarc un fisier in mach3 si dau regen t.p.(masina e dusa la 0.0 si am resetat coordonatele la 0.0) , imi pune lucrarea undeva in mijlocul ferestrei de lucru si nu la 0.0 Si o alta intrebare, eu lucrez pe un laptop, as putea sa montez un monitor aditional care sa mi arate doar fereastra de lucru fara alte butoane? Link spre comentariu
Vizitator csl Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 O problema.Am facut un fisier pt test... un simplu patrat care il deseneaza de mai multe ori sa vad daca pierd pasii.Pe ecran, patratul are colturile la 90°, dar pe hartie cand face si inclusiv pe ecran la traseul care il face freza, inafara de primul colt de unde incepe celelealte le face rotunjite.Si pe hartie si pe ecran... doar urmatoarele 3 colturi...Stiti de ce? Link spre comentariu
Vizitator radio_blanck Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 in timp ce rulez un g code in mach 3. Aleator din cand in cand se reduce viteza la spinde la minim din cat este setata la spindle pulley .Mentionez ca nu mereu A mai intalnit cineva problema asta? Link spre comentariu
Vizitator Maria Bejinariu Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Bună . De unde pot cumpăra un program ArtCam cu licență? Mulțumesc Link spre comentariu
cnc_step Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Nu prea mai este de vanzare de mult timp. Dar poti sa-l cauti cracuit, sau: http://www.shopcnconline.com/contents/en-us/d120_artcam_software.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum