kasanova11141 Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 Salutare dragi electronisti priceputi la toate. vreau si eu sa-mi fac un cablu de date pentru telefonul meu sony ericsson K300i, am gasit schema dar nu gasesc o mufa care se infige in slotul lui pentru cablu de date, ma poate ajuta cineva cu niste site-uri de unde pot cumpara asa ceva? Multumesc Link spre comentariu
one Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 Nu merita sa te chinui cand sunt deja facute. Majoritatea cablurilor includ si cd cu soft, asa ca ai un motiv in plus sa iti dirijezi energia catre alt proiect.Mufa poti lua de la alt cablu de date defect.Majoritatea cablurilor au in zona mufei USB un montaj electronic, care este inglobat in plastic.Da-ne si noua schema, sa o comentam. Este pe USB sau pe serial? Link spre comentariu
kasanova11141 Postat Octombrie 12, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2006 Schema este pe serial, soft am, si.. v-am intrebat de unde pot lua o mufa pentru ca si mie mi-a trecut prin cap sa iau de la alt cablu de date stricat, numa ca nu prea se gasesc, in plus vreau sa o fac eu pentru ca ma ajunge de aproape 5 ori mai ieftin decat un cablu de date de cumparat. Aici este si site-ul care contine schema cat si indicatiile fiecarui pin de la mufa telefonului. http://pinouts.ru/CellularPhones-P-W/er ... nout.shtml schema este aici Link spre comentariu
Gerula Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 booonCred ca stiu eu cum poti face.Te duci la Castani sau in Targ Vitan sau in alt loc,si cumperi un Hands Free.Are microfon si casca si costa vreo 70.000.Dar nu oricare! Unele au o mufa cu un manson de cauciuc, care se poate scoate si reconfigura pinii. (Nu la toate se poate)Asta pentru pinii de date.Iar pentru alimentare iei mufa de la un incarcator, dar nu orice fel de mufa, ci una subtire care sa inre langa a hands-free-ului.Astea de incaracare se gasesc de vanzare si separat.Eu asa am facut, poate am sa pun ceva poze.Salve. Link spre comentariu
one Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 in plus vreau sa o fac eu pentru ca ma ajunge de aproape 5 ori mai ieftin decat un cablu de date de cumparat.Un cablu gasesti la 30-35ron, pe usb, cu tot cu soft. Este adevarat ca sunt si la 80ron.Un Max 232 cred ca e vreo 7ron deci numai cu asta iesi de 5 ori mai ieftin.Daca iti iei si un hands-free, mai dai 10-15ron plus ca ala nu are pinii de date, ci numai audio si trebuie sa muncesti la el, plus mufa portului serial. Link spre comentariu
Vizitator catagsm Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 Salutare dragi electronisti priceputi la toate. vreau si eu sa-mi fac un cablu de date pentru telefonul meu sony ericsson K300i, am gasit schema dar nu gasesc o mufa care se infige in slotul lui pentru cablu de date, ma poate ajuta cineva cu niste site-uri de unde pot cumpara asa ceva? Multumesc200 mii + tva .... cam atat costa un cablu de date pe usb Link spre comentariu
kasanova11141 Postat Octombrie 16, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2006 va multumesc pentru sfaturi.. am sa caut si eu sa vad ce se poate face, poate gasesc intr-un final vreun cablu de date bushit si ii iau mufa.. dar pana atunci...stau si rabd cu infrarosul(facut tot de mine, numai ca nu se conecteaza pe com sau usb ci pe portul ir de pe placa de baza)...ma gandesc ca poate unele hands-free-uri au la mufa toti pinii dar ii folosesc numai pe cei audio.oricum nu ma las si tot o sa-mi fac eu un cablu, ce mama masii, daca pot sa-l fac eu si ma ajunge mai ieftin de ce sa nu fac.bafta Link spre comentariu
Gerula Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 Hai sa pun o poza cum am facut eu mufa de date la un Ericsson.Chiar daca difera configurarea pinilor mufa e la fel la toate Ericssonurile mai noi.E dintr-un Hands Free, pe care il poati cumpara de la orice mag de accesorii GSM, dar sa te uiti bine daca are toti pinii, sau pot fi schimbati intre ei.Exista si un tip de incarcator auto pentru Ericsson, carea poseda o mufa completa. Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 stau si rabd cu infrarosul(facut tot de mineam eu cablu de date si merge destul de incet. Fac o comparatie cu cablul de date de la un aparat foto .nu cred ca ai sa te bucuri de viteza prea mare. Ca sa pui un mp3 de 3 mb ai de asteptat.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum