adrian_pic Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Kosmin in anodul unui EL34 scrie 131mA (nu stiu daca asta scrie, dar asa mi se pare mie) de aceea am cerut o poza clara sa nu mai existe dubii cand incepem analiza. Oricum romicap gaseste pe google o schema si vine apoi fudul ca gaina din poveste si se faleste asteptand laude. Omule uita-te intai intr-un datasheet de EL34 si vezi cam ce putere ofera si mai ales la ce DISTORSIUNI!!!! Faci vorbire de SE!!!! Sau continui sa iei scheme de SE si pui specificatiile de la PP? Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 In anozii EL34 131mA ,in catozi 22,5V ,Ua 340V, Ra 2K4 /8 In anodul primei triode 98V/0,7mA in catod max 1VIn al doilea anod Ecc83 ,336V 1mA in catod 97,8V Schemele bine`nteles ca le iau dupa net, tu de unde le iei?Cat priveste laude sau cum vrei tu sa le spui ...stai linistit ,am depasit faza asta ...nu mai sunt chiar de loc, amator! Nu mai pot face o poza ...s`a stricat camera.... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Pai nu prea iese socoteala , 48mA+48mA nu este egal cu 131mA. 48mA iese din calcul asa ca da un link sa vad de unde ai copiat schema. Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Pai nu prea iese socoteala , 48mA+48mA nu este egal cu 131mA. 48mA iese din calcul asa ca da un link sa vad de unde ai copiat schema. Schema asta o am de la un amic ...chiar n`am un link sa`ti dau (as face`o fara rezerve) Am auzit in schimb ampliful si am ramas impresionat . Deja lucrez si eu la el dar inca nu sunt in stadiul de probe. Poate face Dnul Lazaroiu o simulare .... Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Pînă la urmă mai e vorba de un amplif tip Mullard sau s-a ajuns iar la SE-uri?Firma a lansat în acelaşi timp două amplifuri, ăsta cu EL34, modelul 5-20 (5 lămpi, 20W) şi unul mai mic cu EL84, modelul 5-10 (5 lămpi, 10W), ca reclamă după intrarea în producţie a lămpilor din seria asta........................ P.S am datele originale pentru traful de iesire P-3878,doar asa ca fapt divers,pentru ca un miez asemanator nu o sa gasim niciodata.Dle Lăzăroiu, vă provoc mai la primăvară, după ce fac carcasele ptr tole. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Domnilor hai să devenim oarecum înţelegători...(să nu ne mai intereseaze "amănuntele" anterioare...) ,presupunem o modulaţie simetrică ia când ia_0=120mA pe sarcina dată/precizată 2k4 asta înseamnă circa 240mA vârf la vârf adică efectiv aprox 85mA_ef practic în acest fel/mod puterea utilă în sarcina dată devine 17,3W(desigur în primar). Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 In loc de rezistorul de 470 de ohmi din catodul fiecarei lampi EL34 as pune 220-250 de ohmi (un 75mA prin fiecare tub EL34 ar fi ok). Nu are rost sa mergi cu un current (cam mic) de 48mA prin fiecare finala (ai nevoie si de ceva putere). Link spre comentariu
THOMAS Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 ************Dle Lăzăroiu, vă provoc mai la primăvară, după ce fac carcasele ptr tole.Accept "provocarea" cu cel mai mare interes,este o onoare pentru mine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum