andrei florin Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 am nevoie de un vas expansiune centrala ariston uno second sau nou pret bun. astept oferte/ pe la al meu cand apas la ventil iese apa inseamna ca e spart nu? cand dau pe incalzire creste repede presiunea si da pe avarie. /ms Link spre comentariu
aly4quad Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 pe acel ventil se baga aer la X atmosfere, daca da apa pe acolo, asta nu inseamna schimbarea vasului, ci doar a membranei (acea camera din cauciuc) DOAR DACA e prevazut cu asa ceva din constructie, nu sunt sigur 100%... E doar o parere, nu ma judeca gresit... Stiu de la hidrofoare, ca am montat destule, si la acestea se introduce 2,5 atm, cu pompa manuala... Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Nu e obligatoriu sa pui vas de expansiune de Ariston Uno. Trebuie sa vezi care e capacitatea vasului, ce caracteristici dimensionale are si cauti unul asemanator. Poti sa pui vas de expansiniune si undeva pe traseu, nu neaparat in centrala.Presiunea de preincarcare este trecuta pe eticheta de la vasul de expansiune. La buteliile mici ea este de obicei de 1.5 bari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum