Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut sa cumpar sursa reglabila de tensiune

Vizitator marius_boo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

1

• aly4quad

1

• geomx

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cum spunea si colegul ar fi indicat sa-ti faci singur sursa; sunt destule scheme atat pe net cat si aici pe forum si oricum sunt destule persoane aici care te pot ajuta cu sfaturi.Daca nu crezi ca ai sanse s-o faci singur , macar achizitioneaz-o sub forma de kit si sa-ti faci tu singur cutia... sa ai macar o mica contributie:viewtopic.php?f=59&t=156629&p=1438868#p1438868 Daca si aia ti se pare prea complicat eventual cred ca poti vorbi sa-ti puna contra-cost modulele intr-o carcasa ...Daca vrei totusi una gata facuta iti poti alege dintre link-urile de mai jos ce-ti place, desi asa nu vei invata mare lucru daca iei totul de-a gata. Cu o cautare aici pe forum sigur vei mai gasi si altele, eu doar ti-am gasit cateva la repezeala:viewtopic.php?f=59&t=158785 viewtopic.php?f=59&t=156365&hilit=sursa+laborator viewtopic.php?f=59&t=159215&hilit=sursa+laborator viewtopic.php?f=59&t=159648&p=1432749&hilit=sursa+laborator#p1432749

Link spre comentariu

Pentru 0-60V curentul maxim limitat ar trebui sa fie mic ( foarte mic ) altfel chiar n-are sens sa fie un regulator liniar, disipatia pe el ar fi imensa, ar trebui un monstru de radiator, si totodata pentru 0-60V n-ai ce sa faci cu LM317.!

Link spre comentariu
Vizitator marius_boo

va multumesc pt sugestii .... si da o sa ma apuc sa fac una dar in paralel o sa cumpar in caz ca o dau in bara :) am gasit cv la 3 mil aici :http://www.clubafaceri.ro/56826/sursa-de-laborator-simpla-afisaj-digital-0-60v---0-2a---602d-3595261.html dar daca aveti mai eftin e ok ma puteti suna 0723878563 cat depre micile mele proecte .....recunosc ca nu prea am finalizat multe dar de inceput am inceput destule .....:)) macar imi fac damblaua ....e mai mult un hobiu e frumoasa electronica si foarte interesanta .....smtima voua care stiti mai bine si care o intelegeti indeajus .......va multumesc ! sunteti cei mai tari

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator marius_boo

revin ::)) am luat sub forma de kit toata sursa si am facut cutia eu .....aaa..cred ca in cutie intra lenjer si un iepure :) deci .concluzie:am participat la acest proect dar totusi raman la cea pe care am cumparato in paralel care arata super

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări