Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

basi activi pe 15 (amplificare)

Vizitator catalin marinica

Postări Recomandate

Salut stimati colegi!Stiti si dumneavoastra cum e cu muzica in ziua de astazi ,toate alea scumpe.Asa ca m-am hotarat sa imi fac 2 basi activi gen dynacord sub 115(eu boxe am mai facut am ceva experienta ,sunt si tamplar )as vrau sa iau 2 kituri din acestea de la mivarom http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... 00w-p-4495 2 (dati-mi o parere despre kit)trafuri ma descurc eu,un filtru activ de aici http://www.completstar.ro/AfiseazaMonta ... 22(dati-mi o parere despre el) panou frontal ii fac eu exact ca la sub 115 problema mai ramane defazorul (nu prea ma pricep sa fac ,nu stiu daca conteaza voltajul pieselor in functie de puterea amplificatorului)as vrea sa pun ambele canale in punte pentru a avea o putere mai mare de aceea vreau sa iau 2 kituri sa pun cate 1 in punte pe fiecare bass ce parere aveti si dumneavoastra???stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

si ce sa caut?ca am gasit un kit de bass la 350 w rms 1300 de lei doar kitul.....asa imi cumpar filtru activ trafuri am de unde sa fac rost (mai ieftin)si sa pun kitul acesta in punt racit fiecare de cate un ventilator mar pe 220 de v

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări