Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o parere despre aceasta schema. buna sau rea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@gab19 daca imi permiti un sfat, eu ti-as sugera sa-ti impui tu singur niste prioritati clare, si mai ales sa nu te lasi angrenat in jocul asta de-a cautatul schemei, n-ai sa mai ajungi in veci la vre-un rezultat, si crede-ma stiu ce zic, nu esti primul care a fost complesit cu tot felul de scheme. E zic ca schema postata de tine la care ti-am sugerat tranzistorii aia este ok si ar trebui sa o incerci, tehnic este ok, nici nu ai cum sa dai gres la cat de simpla este, si totusi rezolva cateva lucruri importante, deci ofera performante cel putin decente.

Alegerea iti apartine, dar crede-ma ce-ti spun, cand afisezi prea multa indecizie, poti deja sa renunti la ideea de a obtine ceva util si realizabil, nu cauta sa multumesti pe ceilalti, nu exista ideea de a multumi pe toata lumea, asa ceva este literalmente imposibil, este suficient ca tu insuti sa fii multumit, parerile celorlalti ar trebui sa conteze doar in plan secundar si didactic, dar in nici un caz decizional.

Link spre comentariu

iti multumesc inca odata marian nu stiu daca tia mai zis cineva dar din punctul meu de vedere esti un baiat de nota 2000 si intrun final decizia mea ramane la acea schema cu modificarile propuse de tine acuma cand voi avea timp ma voi apuca de ea sa vad ce iese si cam cum s-ar auzi acest amplificator la capacitatile sale maxime, te-as mai deranja cu o intrebare si anume scoate 400w dar pe ce sarcina 4ohmi sau 8 ohmi?

Link spre comentariu

cautand pe net am gasit urmatoarea schema ce credeti ar fi mai buna

Schema găsită de tine e o variantă primitivă de amplif Leach folosită la multe kituri vîndute în lume. Nişte băieţi au adăugat trz finali în plus şi au mărit din pix tensiunea de alimentare de la +/-50V la +/-70V în speranţa să obţină frumoasa cifră de 400W.Există Leach varianta 2.1a ce se poate alimenta pînă la +/-90V şi e documentată din belşug.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări