maxente Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Nu mai fa experimente fara radiator, integratele alea seambaleaza termic rapidIntre radiator si capsula integratelor ai folosit foite de mica cu pasta siliconica pe ambele fete ?Dupa ce faci izolarea asta sa verifici sa nu ai continuitate intre casulele integratelor si radiator, eventual conectezi radiatorul la masa montajului, poate apar ceva oscilatii pe acolo Link spre comentariu
dj cosmin Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 am izolat cu mica cu pasta pe ambele fete, dar acum nu stiu cum sa fixez integratele de radiator.... pentru ca daca le voi prinde cu surub le izloez degeaba Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Surubul se baga printr-un izolator ca acesta http://www.tme.eu/ro/katalog/?idp=1&sea ... rameters=1 ca sa poata fi izolat fata de flanșa integratului E vorba de cel pentru TO220, se mai numesc nippel, da vad ca mi-a luat-o @marian inainte cu denumirea Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Pentru asa ceva se foloseste nippel. Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Poate asa e mai clar: Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Revin cu o intrebare, imi cer scuze pentru off topic Unde pot gasi suruburi M3 cu saiba grower si saiba normala asa cum se vede in pozele puse de colegul flomar60 mai sus ? Ce am gasit eu avea doar saiba normala Puteti sa imi dati PM daca se considera reclama Link spre comentariu
flores72 Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 S-a desfintat sectiunea incepatorilor?Sau nu a observat nimeni ca mai sunt cateva subiecte pe aceasta tema.search.php?keywords=tda7294&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=C%C4%83utareOricum , nu merita deranjul.Succes Link spre comentariu
fritz_vali Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Revin cu o intrebare, imi cer scuze pentru off topic Unde pot gasi suruburi M3 cu saiba grower si saiba normala asa cum se vede in pozele puse de colegul flomar60 mai sus ? Ce am gasit eu avea doar saiba normala Puteti sa imi dati PM daca se considera reclama Eu am mai recuperat de prin surse(de pc desktop) defecte! Ar trebui sa se gaseasca prin magazinele de piese electronice( ca doar sunt in domeniu) Link spre comentariu
djx700 Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Acum am vazut si eu pozele ... cam multe fire pe langa traful ala , de aceea posibil sa prinzi radio .. In amplificatoare trebuie sa faci legaturile cat mai scurte , evita sa treci cu intrarea pe langa transformator, alimentari 220v, etc Daca nu ai nipel si foaie de mica prinde finalii pe o bucata de radiator si pune pe masa de lucru kitul fara ca radiatorul sa il dai la GND si vezi daca functioneaza cum trebuie 2 x 28 este cam mult pentru bridge... trebuie sa il folosesti numai in 16 ohm , in 8 ohm se va incinge groaznic, Cam urate legaturile si lipiturile , vezi sa nu iti faca contact ceva aiurea ce acolo, sa fi luat stratul protector de pe trasee si sa iti faca un scurt, leaga stand by direct la plus cu un strap cum ti-am spus pe messenger, curata sacazul poate deveni conductor, Lucreaza mai ordonat , trage firele mai cu simt de raspundere si totul o sa fie ok evita sa faci incurcaturi intre fire din toate directiile . Bafta !Vad ca stand by il ai pe firul ecranat ! nu trebuie !!! nu cumva sa legi stand by la Gnd , cum au scris dobitocii aia in manual .... Link spre comentariu
dj cosmin Postat Ianuarie 28, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 am gasit problema, nu aveam gnd pe intrare. era lipsa o bucata de traseu. . multumesc elforum Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Am observat mai tarziu acest subiect.ASta e. Eu l-as fi inchis din prima, pe motiv ca sigur nu aduce ceva nou.Mutat la incepatori. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum