Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor constructie automatic feeder

tommymd

Postări Recomandate

Scuze ca raspund asa tarziu dar numai la 7 ies de la servici.Am modificat si pe poza cum e releul. Rezistentele sunt aceleasi ca in desen (am revenit la indicatii, ca sa ajute la interpretare)

Este suficient sa reduci valoarea rezistentei R6 la 100 ohmi. Merge sigur.Se pare ca iesirea din timer nu este opencolector .
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tommymd

31

• UDAR

16

• Fulgerik

7

• marius_3004

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@tommymd Merge , e clar . Dar nu cumva merge pe dos ? @Fulgerik . S-ar putea să meargă dar există riscul ca tranzistorul să nu se mai blocheze suficient. Un releu care atrage la , să zicem , 50mA eliberează la mai puțin de 20mA.

Link spre comentariu

Desi am citit zilele astea cate ceva despre tranzistori care m-au mai luminat, acum sunt bulversat. Tot timpul am incercat sa scad valoarea lui R6. Azi am pus un semireglabil de 10k.A functionat la 8,9k. Acum am pus o rezistenta de 6,8k ca asta am avut la indemana si merge.Am un consum de 45mA in on si 2,5mA in off.Mai incerc maine si cu alte rezistente sa vad ce obtin. Deocamdata functioneza.Multumesc pentru ajutor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări