Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sudarea (lipirea) pastilei pe cuţite de strung

Florin berdila

Postări Recomandate

Sunt sigur, dar nu si strungar.

Asa si eu fac prin ograda de toate, imi permit metode extravagante, bune pentru a compensa lipsa de experienta in domeniu si am avut aprecieri, dar un meserias in ale tencuielii, un faiantar, un electrician, etc...ar lucra mult mai rapid si mai bine fara atatea "dispozitive"! 

Acum intelegeti?

Link spre comentariu

Domnule sinteti offtopic aproape tot timpul, ca deobicei din pacate.

Ce scrieti nu aduce plusvaloare forumului.

Acesta a fost si motivul pentru care ati tot fost sanctionat pe softpedia, nu altceva.

Este topic dedicat, nu zona de dezbatut CV.

Link spre comentariu

Nu sunt oftopic, sunt (si) strungar calificat.

Colegii avansati sau calificati inteleg ce am spus, numai dumneata nu!

Asta e, eu inchei aici. :)

PS Pe celalat forum am postat ca sudor calificat, dar necalificatii m-au banat.

Editat de spik
Link spre comentariu
Acum 2 ore, spik a spus:

Am aratat "dispozitivele" dumitale la strungarii din atelierul unde lucrez...

Au zis ca nu e rau, dar pur si simplu n au timp de joaca cu ele. :)

Acum 33 minute, spik a spus:

Nu sunt oftopic, sunt (si) strungar calificat.

Un strungar calificat are nevoie sa arate un o piesa folosita pe post de calibru la alti strungari sa`i spuna aia ca`i buna sau nu?

Nu prea mai e ceva de comentat despre nivelul calificarii, oricum pe mine nu ma intereseaza demult diplomele, stii sau nu, hic Rodos, hic salta!

P.S. acestea sint citeva mesaje adresate moderatorului:

"Gluga, ce mai astepti?
Ai adormit in spate?! Posted Image"

"Daca e nevoie aducem documente ce atesta calificarea ...dar oare ar folosi pe acest topic moderat de necalificati in acest domeniu?!"

Va mai mirati ca ati suferit consecintele regulamentului?

P.P.S.

totusi moderatorul de acolo are un curs postuniversitar de defectoscopie nedistructiva...

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

domnilor La mulți ani în primul rînd ,apoi am o mare rugaminte ,am tot citit dar parerile sunt imparțite iar eu tot probleme am in a pune corect un cutit de strunjit cum ar trebui sa fie la ce inaltime unghiul su asa mai departe ,de aceea va rog indrumatima spre un videoclip sa pot intelege si eu cum ar trebui pus un cutit la inaltimea corecta va astept cu drag spre a ma scoate din dilema mea va multumesc

Link spre comentariu
La 07.01.2020 la 16:58, Florin berdila a spus:

domnilor La mulți ani în primul rînd ,apoi am o mare rugaminte ,am tot citit dar parerile sunt imparțite iar eu tot probleme am in a pune corect un cutit de strunjit cum ar trebui sa fie la ce inaltime unghiul su asa mai departe ,de aceea va rog indrumatima spre un videoclip sa pot intelege si eu cum ar trebui pus un cutit la inaltimea corecta va astept cu drag spre a ma scoate din dilema mea va multumesc

Nu exista o modalitate corecta sau incorecta . Ideea este ca trebuie sa fie pe centrul piesei . 

Aicea ii dau dreptate la spik dupa toți anii acestea de forum inca ne mai chinuim sa reglam cuțitul la centru ? Topicul acesta este de 6 ani , deci logic aveti strung de cel putin 6 ani. Pana acuma cum ați pus cuțitul?   

Fara supărate dar eu cand aveam  vârsta 10ani știam sa reglez cutitul , mai bagi tabla sub , mai scoți pana ii pe centru . 

Încercați toate variantele sugerate si vedeti care vi se potrivește . 

Acum 13 ore, Ion_Bumbu a spus:

Установка резцов = Instalarea tăietorului

Punem pariu ca o sa spună ca nu a înțeles nimica deoarece nu stie Rusește ? 

Link spre comentariu

domnilor cutitu lam reglat după indrumarile dumneavoastra si de aceeia va multumesc dar cred ca acel cutit pe care am taiat capul cutitului ai lam sudat la un alt corp pentru al face za pot strunji spre stanga iam modificat unghiul si de aceeia se toceste aiurea pastila 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări