Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sudarea (lipirea) pastilei pe cuţite de strung

Florin berdila

Postări Recomandate

Am si cutite intacte cu corpurile ale lor am sa ma uit la cum sunt pozitionate,domnilor nu conteaza forma cutitului toate trebuie asezate in asa fel incat varful cutitului sa fie la centrul piesei nu? Dar daca diametri piesei este ma mare acel unghi de asezare nu se micsoreaza adica nu freaca pe piesa??

Link spre comentariu

Domnule Daniels adica nu pot strunji cu un cutit mai multe diametre diferite de semifabricante?? Adica daca diametru piesei este mare numai pot strunji cu cutitu cu care am strunjit un diametru mai mic???

Link spre comentariu

Cuțitul se așează si se strânge pe sania portcutit.

Acele unghiuri se fac prin ascutirea cutitului. 

Unghiul de așezare si fata de așezare nu au nicio legatura cu așezarea cutitului în sanie.(Dacă de aici faci confuzia)

Editat de daniels
Link spre comentariu

Acest cutit pe care il vedem in poza este de la care am luat capul si lam atasat cutitului meu sa fi distrus unghiul taindul si sudandul,si mai am o intrebare,aceste pastile sunt ascutite sau inainte de folosire trebuie sal ascut?P_20191012_190000.thumb.jpg.484ee795e9f1ae2fe47177004c009945.jpg

P_20191012_185945.jpg

P_20191012_190010.jpg

Link spre comentariu

Chiar daca nu trebuie, poti sa il ascuti tu. In felul asta, daca se ciobeste un pic poti sa il ascuti din nou, sa folosesti pastila, nu sa o arunci.

Deci da, merge ascutit cand il folosesti manual acasa, nu in utilaje care necesita precizie.

Eu de multe ori imi ascut pastilele ca le prefer mai ascutite ca sa taie mai usor, mai fin.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Nu stiu ce placute mai sunt acum, dar din experienta mea de acu 30 de ani mergeau ascutite insa nu mai aveau aceiasi prestare ca noi.

Din ce vad acum la CNC-urile noastre, lucreaza cu placute misto, taie de numa.

Link spre comentariu

Deci domnilor colegi sa inteleg ca am modificat unghiul luînd capul cutitului si sudâdul pe corpul cutitului meu ,am zis ca modificandui pozitia fac un cutit normal de strunjit pot strunji de la papusa mobila inspre universal ,ca ele ca cutite poti strunji dinspre universalspre papusa mobila ,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări