PINTI Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Acum 41 minute, Florin berdila a spus: cu un cuțit facut din bara de HSS pot face strunjiri si debitari in oțel Daca ai reușit, este bine. Re. Sper ca postarea ta nu este o întrebare. Dacă da, pune semnul întrebării la urma. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 12, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2019 domnule Pinti imi cer scuze era o întrebare Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 13, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2019 deci domnule Pinti pot face acele lucrari cu bara de HSS descrise de mine Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 Domnule, daca ai bara HSS o ascuti, incerci si ne arati si noua rezultatul, de mers merge bineinteles daca prin otel nu intelegi rulment! 1 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 (editat) Florine ,dragule! Din poza prezentata am dedus ca placuta este rombica ,nicidecum patrata. De aceea te-am si intrebat daca vrei sa filetezi cu cu acel cutit. Mai tirziu am vazut ca placuta e fixata pe suport cu surub. Editat Aprilie 14, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 14, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2019 domnule Geo acum cumpărat bare patrate pe care este ştanțat HSS,şi de aceeia vă întrebam că dacă aceste bare le dau forma unui cuțit de debitat sau unui cuțit pentru un anume filet pot executa aceste lucrări cu astfel de bare HSS Link spre comentariu
Florin berdila Postat Mai 14, 2019 Autor Partajează Postat Mai 14, 2019 cum se poate lipi pastile de vidia cu ,cupru ? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 Pai ca raspuns din prima, mai greu decit cu alama. Industrial se foloseste o "plasa de cupru" care se pune peste suportul cutitului, se pune decapantul, Borax apoi placuta si se preseaza cu un sistem cu arc. Se incalzeste pina de topeste Cu si apare brazarea. Este de calitate mai buna decit alamirea. Temperatura ceva mai mare. Ca idee, poate poti incerca cu bara de bronz fosforos folosita la brazarea tevilor de Cu din instalatii de apa/incalzire. Succes si sa ne tii la curent. 1 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Octombrie 10, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Domnilor am luat niste cutite .com târg cu astfel de pastile am strunjit dar nu taie ,trebuie sa .org ascut sau aceste pastile nu trebuiesc ascutite va multumesc Link spre comentariu
emil.gabor Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 De de ați taiat suportul si l-ați alamait de alta coada ? Probabil nu taie din cauza giometrieti care ați stricat-o... Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 (editat) La modificarea acelui cutit nu are legatura "giometria" ci biologia din apropriere. Editat Octombrie 10, 2019 de PINTI 2 Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Care-i unghiul intre pastila si suprafata piesei de prelucrat? Mie imi pare exact pe dos acel unghi. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Octombrie 10, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Cum ar trebui ,eu am luat cutite care puteai strunji dinspre universal spre papusa mobila asa le am gasit am taiat capul cutitului si lam sudat de un corp de cutit ,am gresit deci ce ma sfatuiti ? Unde am gresit Link spre comentariu
spik Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Nu taie pentru ca nu sunt la unghiul care trebuie. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Acum 2 ore, Florin berdila a spus: Cum ar trebui ,eu am luat cutite care puteai strunji dinspre universal spre papusa mobila asa le am gasit am taiat capul cutitului si lam sudat de un corp de cutit ,am gresit deci ce ma sfatuiti ? Unde am gresit Te-am intrebat care este unghiul iar raspunsul tau este "cum ar trebui" adica nu stii cit este defapt. Nu-i prima data cind ceri ajutorul dar nu raspunzi la intrebarile care ti se pun. Tu ai acolo unghi negativ ca aici si de aia nu taie. Daca nu poti sa intelegi asta atunci macar invata engleza si citeste pe net ca ai destule informatii acolo. https://www.quora.com/Do-carbide-tipped-tools-have-negative-rake-angle http://www.minaprem.com/machining/cutter/geometry/concept-of-positive-rake-negative-rake-and-zero-rake-angle/ http://www.minaprem.com/machining/cutter/geometry/what-is-rake-angle-in-cutting-tool-names-effects-functions-values/ http://www.differencebox.com/engineering/difference-between-rake-angle-and-clearance-angle-of-cutting-tool/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum