Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sudarea (lipirea) pastilei pe cuţite de strung

Florin berdila

Postări Recomandate

34 minutes ago, PINTI said:

Pune cutitul sau cutitele alamite pe strung si dai "sandale".

Dar ne spui si noua, rezultate obtinute in cateva zile .

Nu prin August,...... 2019!!!!!!

Pun pariu, ca daca cineva pune in urmatoarea zi o intrebare, sigur si  Florin o sa puna citeva intrebari ''tangentiale''!

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

domnilor un sfat miar fi de ajutor,am luat de la cineva invarsta cutite de strung dar sunt toate de dreapta adica trebuie strunjit dinspre universal inspre papusa mobila cum le pot folosi si normal am sa fac si o poza 

Link spre comentariu

Prinderea pare bine facuta.

Da, le poti folosi si invers insa o sa ma injuri...

Le pui invers in potcutit si inversezi sensul de rotatie al strungului...

Link spre comentariu

nu este un nit vine ceva pe dedesupt am sa fac mâine o poza si pe cealaltă parte ,domnule Bumbu daca il prind asa in portcutit si dau avans spre universal e posibil sa nu țină?

Link spre comentariu

"Nit"-ul de pe mijloc este o gheara care se strange din imbusul alaturat.

Edit: acum am inteles ce zici, da, poti sa il prinzi un portcutit pe lateral, de-a lungul piesei, ca un cutit de interior si o sa mearga bine.

Florine, termina cu jucarelele astea, nu esti la nivel industrial sa folosesti anumite scule dedicate, cand se sparge pastila aia nu o sa gasesti alta la fel la schimb, sau o sa coste prea mult.

Treci inapoi la alamire si fa-ti singur cutitele cu orice placute gasesti pe piata/obor, nu ai nevoie de scule de-astea care sunt "unicate" la tine. Eu am renuntat chiar si la prinderea in suruburi, pun o bobita de alama si gata, pierd la faptul ca nu mai pot sa le intorc, dar pot sa le ascut, nu stric cine stie ce portcutit scump.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Florine, tine, nu asta e problema, ai unghiurile aiurea, nu se "propteste" pastila in cei 2 pereti asa cum trebuie, ti`a spus si Danny, poti roti portcutitul sa mearga insa ai o zona moarta pe care nu o faci cu acel cutit.

Ala este dedicat strunjirii spre dreapta, asta e, lasa`l acolo ca cine stie cind ai nevoie de el.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări