GEO 53 BN Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 34 minutes ago, PINTI said: Pune cutitul sau cutitele alamite pe strung si dai "sandale". Dar ne spui si noua, rezultate obtinute in cateva zile . Nu prin August,...... 2019!!!!!! Pun pariu, ca daca cineva pune in urmatoarea zi o intrebare, sigur si Florin o sa puna citeva intrebari ''tangentiale''! Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 domnilor un sfat miar fi de ajutor,am luat de la cineva invarsta cutite de strung dar sunt toate de dreapta adica trebuie strunjit dinspre universal inspre papusa mobila cum le pot folosi si normal am sa fac si o poza Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 mă ajută cineva Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 si mai va intreb este o prinderea pastilei facuta bine??? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 (editat) Ce e acolo, un nit ? Dat fiind că pastila e încastrată bine, e OK prinderea. Editat Ianuarie 16, 2019 de validae Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Prinderea pare bine facuta. Da, le poti folosi si invers insa o sa ma injuri... Le pui invers in potcutit si inversezi sensul de rotatie al strungului... 1 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 nu este un nit vine ceva pe dedesupt am sa fac mâine o poza si pe cealaltă parte ,domnule Bumbu daca il prind asa in portcutit si dau avans spre universal e posibil sa nu țină? Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 (editat) "Nit"-ul de pe mijloc este o gheara care se strange din imbusul alaturat. Edit: acum am inteles ce zici, da, poti sa il prinzi un portcutit pe lateral, de-a lungul piesei, ca un cutit de interior si o sa mearga bine. Florine, termina cu jucarelele astea, nu esti la nivel industrial sa folosesti anumite scule dedicate, cand se sparge pastila aia nu o sa gasesti alta la fel la schimb, sau o sa coste prea mult. Treci inapoi la alamire si fa-ti singur cutitele cu orice placute gasesti pe piata/obor, nu ai nevoie de scule de-astea care sunt "unicate" la tine. Eu am renuntat chiar si la prinderea in suruburi, pun o bobita de alama si gata, pierd la faptul ca nu mai pot sa le intorc, dar pot sa le ascut, nu stric cine stie ce portcutit scump. Editat Ianuarie 16, 2019 de dany_cta 2 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 domnule Dany daca eu prind asa cum este cutituin strung si strunjesc in stanga adica inspre universal nu pot nu tine pastila Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 (editat) Florine, tine, nu asta e problema, ai unghiurile aiurea, nu se "propteste" pastila in cei 2 pereti asa cum trebuie, ti`a spus si Danny, poti roti portcutitul sa mearga insa ai o zona moarta pe care nu o faci cu acel cutit. Ala este dedicat strunjirii spre dreapta, asta e, lasa`l acolo ca cine stie cind ai nevoie de el. Editat Ianuarie 16, 2019 de Ion_Bumbu 1 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 deci spre stanga nu am sanse sal folosesc? păcat că am 7 bucăți şi am dat pe buc 7 lei Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 La banii ăia le recuperezi pastilele, păstrezi doar unul-două pe stânga să fie acolo și restul le alămești pe alte portcuțite... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 o să văd ce pot face vă mulțumesc de ajutor Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 domnilor am uitatsă intreb să nu fac vreo prostie,la cum arată pastila o mai ascut acum la inceput saudeja sunt ascuțite? Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Numai tu poti sa vezi daca trebuie sau nu ascutite cand sunt deja folosite, la mana a doua. In principiu, daca nu are ciupituri sau rupturi ar trebui sa mearga fara ascutire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum