dany_cta Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Nu prea poti sa cauti exact dupa cod ca sunt o gramada de combinatii si nu poti sa iti dai seama din poza si oricum nu e foarte mare sansa sa gasesti identic ce ai tu, dar altele asemanatoare, doar cu diferente minore. In principiu ar fi seria DCMT, dar poate sa fie oricare alta care incepe cu D (rombul ascutit) celelalte litere reprezinta tolerante, unghiul de taiere si nu mai stiu ce. Eu cand am luat pastile, am cautat in sens invers, adica am vazut ce gasesc la vanzare si le-am luat la cautat dimensiunile la fiecare in parte pana am nimerit una care sa se potriveasca la dimensiuni si apoi am stiut ce vreau. La romb se masoara o latura. Link spre comentariu
florianmro Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 (editat) Generic am gasit 2 modele de romb http://www.ebay.com/itm/132224155724?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ccu surub de 4 mm prindere http://www.ebay.com/itm/371748364255?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT cu surub de 2.5 mm prindere Cred ca astea sunt Indiferent de producator caca sunt pe acete coduri se potrivesc , Eu am avut din cel de al doilea model de la mai multi producatori , doar ce le vedeam pe taraba si stiam ca se potrivesc , negre , galbene , cu model , fara model , toate s-au potrivit pe coada facuta de mine cu profilul inclinat la 7 grade. Editat Iunie 14, 2017 de florianmro Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 (editat) Nu te bloca pe codul ala pe care ti l-am dat eu ca exemplu. Poti sa folosesti si DNMG de exemplu. Doar D-ul reprezinta rombul ala, restul sunt alte chestii si probabil nici nu te intereseaza alea, cum am zis, tolerante si chiar si modelul de chip braker cred ca este acolo. Cauta "turning insert", alege romburile mici in zona de pret/firma pe care o vrei, cauti codul pe net si vezi ce dimensiuni are. Iti dai seama aproximativ din poze cam care sunt dimensiunile si cautarea pe net doar iti confirma marimea. Eu cumpar ce gasesc bun si ieftin, nu caut o pastila anume, daca e firma buna si la ocazie, o iau, ca in regim ce prelucrari acasa nu te intereseaza celelalte detalii. Editat Iunie 14, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
florianmro Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Desigur ,,ai dreptate insa trebuie sa se potriveasca pe cozile ce le am . Oricum modelul asta de romb mai "ascutit "e mai versatil, il prefer fata de alte modele , am cam ramas un urma pe partea de strungarie de cand cu cnc-ul insa trebuie sa fac si aici imbunatatiri , as vrea , dar nu prea imi gasesc timp sa trec si eu pe motoare, strungul Link spre comentariu
florianmro Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Tocmai am primit o informație ca placutele amovibile , sub imsertie ,exista o placuta de protectie care protejeaza coada in caz de accident ,mai precis la ruperea insertiei . Aveti cunostinta despre asa ceva ? Link spre comentariu
area51 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Nu stiu in ce masura iti poate fi de folos, codificarea placutelor: http://www.carbidedepot.com/formulas-insert-d.htm 2 Link spre comentariu
emil.gabor Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Tocmai am primit o informație ca placutele amovibile , sub imsertie ,exista o placuta de protectie care protejeaza coada in caz de accident ,mai precis la ruperea insertiei . Aveti cunostinta despre asa ceva ? Da este, insertile tale nu au devoie de placuta, Cand cumperi o placuta primele 2 litere te intereseaza. De exemplu CNMG, C este forma , N este unghiul lateral al profilului, Restul sunt tolerante si holckere(aicea intra si felul gaurii), Dupa care apare cateva numere de exemplu 120408. 12 Este diamentrul cercului inscris, 04, raza varfului 08 grosimea, Da unele au si placuta de sprijin , sub placuta care taie, dar depinde de portplacuta, Dar nu trebe sa iti faci grija, ca eu am un cutit la care am rupt placute de sprijin si nu am gasit placuta de sprijin, tot trebe sa imi cumpar alt portplacuta ) Defapt am 2, La una am gasit placuta de sprijin doar ca este cu caura mai mica si nu o pot gaurii ca ii tot de carbura, am incercat sa bag un burghiu HSS dar a ars burghiul. Ca sa stii ce placuta ai nevoie poti sa te uiti si pe coada portplacutei Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 31, 2017 Autor Partajează Postat August 31, 2017 domnilor am cumparat din obor 50bucati pastile amovibile si peste 100 vidia la cele amovibile nu am gasit corpu cutit si vreau sa fac unul home made pana voi ajunge iar la obor vreau sa fac unul cum ma sfstuiti Link spre comentariu
emil.gabor Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 domnilor am cumparat din obor 50bucati pastile amovibile si peste 100 vidia la cele amovibile nu am gasit corpu cutit si vreau sa fac unul home made pana voi ajunge iar la obor vreau sa fac unul cum ma sfstuiti Mai bine cumparati unul facut de fabrica. Pentru asta trebuie sa indentificati ce placuta aveti sa fie compatibil suportul cu placuta. Toate cele 50 sunt acelas model ? Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 31, 2017 Autor Partajează Postat August 31, 2017 am sa fac poze astazi domnule Emil cu tipurile de placute pe care le am Link spre comentariu
dany_cta Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 problema cu suportul facut acasa este la surub. Suruburile alea sunt foarte tari. Cea mai buna solutie este sa se faca cu o clema care sa prinda pastila de deasupra 1 Link spre comentariu
spik Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 Pana la urma si duritatea suportului la final conteaza...daca capata joc pastila...nu e prea bine! Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 31, 2017 Autor Partajează Postat August 31, 2017 domnilor aceste pastile la ce se foloseste Link spre comentariu
dany_cta Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 (editat) Pentru freze mari si flycuttere (zburatoare) Editat Septembrie 1, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Florin berdila Postat Septembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2017 se pot suda mma aceste placute amovibile ca nu gasesc port cutit sa cumpar am fost la triton si au zis ca nu au asa ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum