fwfw Postat Octombrie 10, 2006 Partajează Postat Octombrie 10, 2006 salut, vreu sa construiesc o antena tv ptr. un tv auto sau daca are cineva vreo schema ptr. asa ceva dar as dori sa fie mai mult cu circuite integrate nu cu tot felul de bobine si tranzistori ,sau ma-m gandit sa cumpar una de camera ,ca sunt pe la vreo 50ron si so desfac sa-i iau montajul credeti rezolv ceva . Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 11, 2006 Partajează Postat Octombrie 11, 2006 antena e o chestie de constructie mecanica, cu bucati de teava care se monteaza dup ao anumita schema..gen Yagi, iar ce bantui tu ar fi amplificatorul de antena.... in cartea "Receptia TV la mare distanta" scrisa de dl. Mihai Basoiu si aparuta la ed. Tehnica, in 1989 sunt vreo 40 de pagini cu scheme de antene si de amplificatoare.. si imi e greu sa le scanez..mai bine zi-ne ce canale/benzi vrei sa receptionezi, etc... Link spre comentariu
fwfw Postat Octombrie 12, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2006 am vazut un model pt tv auto pus in unghi de 90 de grade sau pe orizontal deasupra oglinzi retrovizoare au un motaj cam cat pachetul de tigari , se alimenteaza de la bateria masini si are iesire ptr. tv auto si ptr. radio deci practic era facut un montaj digital ,fara antena imi prinde decit realitatea tv fara sunet iar, la un amic cu tv de masina montat de fabrica prinde si pro tv tvr1 realitate cu sunet ,iar in orasele mai mari cum ar fi bucurestiul le prinde pe majoritatea celor romanesti Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 12, 2006 Partajează Postat Octombrie 12, 2006 ti-am trimis pe mail un material de 20 de pagini, numai despre antene.. urmeaza sa-ti scanez si amplificatoarele de antena... dupa ce prelucrez imaginile o sa pun si un link, poat emai intereseaza pe cineva subiectul :yawinkle: Link spre comentariu
fwfw Postat Octombrie 13, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2006 ok, am primit schemele de antena si amplificatoare urmeaza sa vad ce pot realiza de acolo , mersi mult . Link spre comentariu
fwfw Postat Octombrie 13, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2006 uite am gasit o schema mai usoara de facut am sa pun poza si sa imi ziceti si daca este buna `, si ar mai fi o treaba este alimentata la 9volti Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 si daca e la 9V care-i problema?ii pui o dioda zenner si gata..da' daca merge la 9V merge si la 12VPS: da' de ce nu faci un amplificator dupa una din schemele de ti le-am trimis? daca nici alea nu-s usoare si nu ai destule detalii de constructie................................................ :axe: Link spre comentariu
fwfw Postat Octombrie 14, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2006 montajul la-i vazut ca am pus o poza cu schema si vad ca nu este poza acolo mai incerc o data Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum