Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV TITANIUM MENIU SERVICE

verdea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel_v2005

7

• dan cod

5

• geoky

4

• verdea

4

Nu poate fi tranzistorul de mute cu radiator.Poate e ceva stabilizator.

am urmarit cablajul imprimat si Q903 e un stabilizator comandat , care aplica tensiune pe alimentare (CI final sunet pin 13). Si sigur cred ca e PNP.

Acel Tz este BC547 npn si comanda baza lui Q903 probabil in functie de std/by ceva.

Link spre comentariu

Am pus insa un tranzistor 2sa968 de putere si C-ul din filtrare l-am schimbat, dar fara final sunet (trebuie sa mi-l comand ) pana atunci mai astept, am rezolvat cu imaginea si comenzile,

dumpul d-lui dan a mers insa are dimensiune verticala prea mare, astept sa-mi vina si telecomanda sa pot intra in meniu service.

Pana atunci salutare si multumesc tuturor celor care m-au ajutat!

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Am primit un tv Titanium 14TIT TXT1, al unui mosneag, care a blocat tv-ul, si in stanga sus scrie "Key  ---".

Stie cineva va rog cum se deblocheaza ?

Televizorul nu are telecomanda. Am inteles ca ar fi N18.

Va multumesc !

Am gasit, scuze pentru postare !

Editat de geoky
Link spre comentariu

Dar telecomanda funcţionează corect ? Adică în primul rând emite IR ? Şi dacă emite, oare o face cum trebuie ? Am păţit cu telecomandă căzută şi cu rezonatorul de 455kHz afectat de căzătură, emitea dar nu era recunoscută de tv.După ce am schimbat rezonatorul (cristalul cuarţ se mai poate găsi la multe telecomenzi prin radiouri vechi) a funcţionat corect.

Am şi acum acest model de tv prin mansardă, încă funcţional.A avut la vremea lui 5 ani garanţie, motiv pentru care l-am preferat altor firme mai bune.

Telecomanda era N18 întradevăr.Şasiul era făcut prin Lituania, modelul de bază fiind Tauras

Telecomanda Tauras N18 - Acasa

Link spre comentariu

Televizorul a fost adus fara telecomanda. si nici eu nu aveam pe stoc, dar am incercat cu cateva coduri Longer, si tv-ul nu reactioneaza de nici-un fel, nici macar nu iese din stby.

Asa ca am anuntat si a venit si l-a luat.

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări