Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor identificare putere condensator

Vizitator muscarul

Postări Recomandate

Vizitator muscarul

Salut

am gasit la un amic niste condensatori, el nu e e electronist, asa ca i-am confiscat. Problema e ca nu stiu de putere au (nu e trecut nimic in farazi). Sunt la 275 V~, deci curent alternativ. Si mai sunt niste cifre pe ei, dar nu imi dau seama ce reprezinta. Ma ajutati cu talcuirea lor?

De asemenea, cum se poate verifica/masura un condensator?

Atasez si o poza. Scuze de intrebarile - probabil puerile- dar sunt la inceputul inceputurilor, abia de ieri am o pseudo-statie de lipit (de la Lidl, la 220 cu variator).

Posted Image

Multumesc.

Later Edit - 40/110 este temperatura de lucru cred, nu stiu ce reprezinta 56-le.

Practic as avea nevoie sa aflu de cati farazi este pe baza cifrei 224k raportat la cei 275 v~. cred :nas:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

În afară de asta, X2 sau Y2 reprezintă marcarea cond special construiţi ptr a fi folosiţi la reţea (izolaţie sporită). Desigur că se pot folosi oriunde le permite tensiunea de lucru, inclusiv la tensiuni continue pînă la aproximativ 400-600V, în funcţie de precizările fabricantului. Iar K după 224 reprezintă toleranţa (10%).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări