Vizitator Cisti Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Buna ziua mi-am construit un cnc pentru plasma dar nu reusesc sa configurez axa z vreau ca torta sa atinga tabla apoi sa se ridice la 3mm apoi sa se aprinda am o saptamina de cint tot fac incercari si setari dar nu reusesc, ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
teleflyer Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Buna ziua mi-am construit un cnc pentru plasma dar nu reusesc sa configurez axa z vreau ca torta sa atinga tabla apoi sa se ridice la 3mm apoi sa se aprinda am o saptamina de cint tot fac incercari si setari dar nu reusesc, ma poate ajuta cineva? citeste aici poate te ajuta viewtopic.php?f=195&t=132468 fanefane are experienta in ce priveste cnc-urile cu plasma, daca nu te descurci singur poate te ajuta el. Link spre comentariu
Vizitator DACSTEEL Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Am si eu aceeasi problema daca ma poate ajuta cineva Link spre comentariu
znecula Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 (editat) Trebuie sa scrieti o rutina care va fi apelata cu G98 daca nu ma insel de cate ori trebuie sa se aprinda torta. Maine cand ajung la atelier va pot da mai multe detalii daca mai intereseaza pe cineva ca vad ca postarile sunt destul de vechi. Stima. Editat Septembrie 4, 2016 de znecula Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum