Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem sunet HOMO CINEMA LG

electron49

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electron49

6

• homer

2

• Aurelian6n2

2

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Il bagi in portul USB al PC-ului, astepti sa-ti apara in "My Computer", dupa ce-ti apare dai click dreapta - format - yes - ok. De obicei formatarea se efectueaza automat in fat32 asa ca tu nu trebuie sa faci nimic. Dupa ce-ti apare "format ok" poti sa pui mp3-uri pe el, vezi sa fie in format normal de 128 mbps ca sa poata fi citite de majoritatea player-urilor.Fa o proba cu cateva melodii sa vezi mai intai daca sistemul audio vede stick-uri mai mari de 4 gb.

Link spre comentariu

Sunt programe care formateaza NTFS in cazul in care windowsul nu vrea sa faca aceasta chestie.De ex HP USB Disk Storage Format Tool.Grija mare ca multi si-au stricat stick ul formatand NTFS. In acest caz trebuie folosita de fiecare data optiunea Safely Remove Hardware din windows.In caz contrat risti sa ti se strice stick-ul.Pentru Home Cinema merge sigur FAT32. Daca nu merge pe FAT32 care e mult mai uzual, e putin probabil ca o sa functioneze pe NTFS.

Link spre comentariu

multumesc domnule homer.la acest fat32 nu merge orice inregistrare din pc?sau trebuie o inregistrare anume.eu am pe acest stick muzica fotografii etc transferate din pc.si de ce nu-l recunoaste?multumesc.

Link spre comentariu

Poate are vreo problema stick-ul.Dupa ce ati asigurat ca toate datele de pe stick sunt salvate, faceti un format in FAT32 si dupa puneti ceva pe el si reincercati.Poate fi de la Sistem sa nu ii placa aceasta marca de stick, nu stiu, trebuie probat, cauze pot fi multe.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări