yo2mhj Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 SalutariDe putin timp sunt "apropitarul" unui Baofeng UV5R...nimic de zis cu privire la functionarea cotidiana...Am remarcat totusi ca in emisie se incalzeste ...antena cand intru in emisie la aproximativ 5 mm deasupra de cele 4 cercuri de pe antena.Ati remarcat chestia asta?Care este problema?Daca o sa cumpar o alta antena...de exemplu SRH-536 SMA sau alta o sa mai apara problema asta?Pana acum la capitolul portabile am utilizat doar Motorola si batranul meu Kenwood TH 25AT.Va multumesc pentru rabdarea de a citi cele scrise...73! Link spre comentariu
M1cutzu Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Antena originala de la UV-5R e slabuta, merita sa fie schimbata cu altceva. Probabil in locul ala e un nod de curent si conductorul folosit e prea subtire ? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 UV-5R se incalzeste si pe spate in zona mufei de antena, probabil acolo e finalul. Am mai intalnit si probleme la afisaj dupa emisie indelungata si intr-adevar antena stoc e slaba. Dintre baofeng-uri UV-B5 are cea mai buna antena, care se potriveste si la UV-5R. Iar daca vreti o chinezarie mai buna luati-va Quansheng TG-UV2, comparativ cu Baofeng e net superioara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum