Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probabila problema Baofeng UV5R

yo2mhj

Postări Recomandate

SalutariDe putin timp sunt "apropitarul" unui Baofeng UV5R...nimic de zis cu privire la functionarea cotidiana...Am remarcat totusi ca in emisie se incalzeste ...antena cand intru in emisie la aproximativ 5 mm deasupra de cele 4 cercuri de pe antena.Ati remarcat chestia asta?Care este problema?Daca o sa cumpar o alta antena...de exemplu SRH-536 SMA sau alta o sa mai apara problema asta?Pana acum la capitolul portabile am utilizat doar Motorola si batranul meu Kenwood TH 25AT.Va multumesc pentru rabdarea de a citi cele scrise...73!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• M1cutzu

1

• Gabriel_S

1

• yo2mhj

1

Top autori în acest subiect

UV-5R se incalzeste si pe spate in zona mufei de antena, probabil acolo e finalul. Am mai intalnit si probleme la afisaj dupa emisie indelungata si intr-adevar antena stoc e slaba. Dintre baofeng-uri UV-B5 are cea mai buna antena, care se potriveste si la UV-5R. Iar daca vreti o chinezarie mai buna luati-va Quansheng TG-UV2, comparativ cu Baofeng e net superioara.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări