wally_gatter Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Mircea ,sunt de aceeasi parere cu tine Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Vai de mama lui de cablaj. Nu ştiu sigur dacă-l mai am, îţi fac unul. Ăla n-are nicio şansă să funcţioneze corect. Link spre comentariu
homer Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Multumesc mult de ajutor.Nu e cu graba ca abia mi-am comandat ieri de pe ebay IC-urile , deci urmeaza sa vina in vreo 3 sapt.Asa ca idee, parerea mea e ca s-ar putea inlocui pe schema condensatorii cu valorii mici cu SMD pentru a obtine cele mai bune rezultate. ( Pack 1206 ). Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Săptămîna asta nu cred că am timp, fiindcă trebuie să livrez un proiect. În weekend sau sătpămîna viitoare. Link spre comentariu
homer Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Nu-i problema. Ca oricum nu am "ingredientele" pentru circuit ).Daca imi spui cam cum ar trebui asezate componentele (pentru cele mai bune rezultate) pot sa incerc si eu sa il fac, ca nu pare chiar asa de greu. Link spre comentariu
atupi Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Am realizat eu mai demult acest montaj si suna ff bine (Rod Eliott P06 daca nu gresesc). OPA 2134 se gasesc si pe la noi, personal nu am incredere in semiconductorii de pe ebay.Daca poti urmari un pic schema poti face cablajul meu pe care l-am atasat. Sursa o faci separat, poti sa o faci si pe cablaj de test.Cablajul e desenat cu un soft destul de basic (Express pcb) cand eram incepator in ale cablajelor dar cum spuneam, este testat, daca vrei il mai poti edita dupa placul tau.Posibil sa nu gasesti acel condensator de 82nf de la iesire dar poti folosi unul de 100nf cu redimensionarea rezistentei de 820ohmi, Rod Eliott a scris despre asta pe situl lui. Foloseste condensatori de calitate MKP si evita sa folosesti cond ceramici mai ales in bucla riaa.De asemenea te mai poti juca cu valoarea rezistentei de 47K paralel pe intrare functie de doza ta si de felul in care raspunde restul lantului audio. cablaj.pdf eliott phono pcb Adi.zip Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Din fericire am regăsit schema, făcută acum vreo 5 ani, cu un cablaj destul de jenant. În ataşamente ai fişiere din EAGLE, respectiv o imagine cu traseele de pe bottom. Ai cîteva trasee şi pe top, dar le-am pus astfel încît să poţi folosi fire. Link spre comentariu
homer Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 OPA 2134 se gasesc si pe la noi, personal nu am incredere in semiconductorii de pe ebay. Crezi ca la noi nu sunt adusi tot de acolo ). Mai platesti pretul aici. Am mai cumparat comp. electronice de la acel utilizator si au fost bune, nu am avut probleme. Din fericire am regăsit schema, făcută acum vreo 5 ani, cu un cablaj destul de jenant. În ataşamente ai fişiere din EAGLE, respectiv o imagine cu traseele de pe bottom. Ai cîteva trasee şi pe top, dar le-am pus astfel încît să poţi folosi fire. Din fericire am regăsit schema, făcută acum vreo 5 ani, cu un cablaj destul de jenant. În ataşamente ai fişiere din EAGLE, respectiv o imagine cu traseele de pe bottom. Ai cîteva trasee şi pe top, dar le-am pus astfel încît să poţi folosi fire. Multumesc ! Pentru ce tensiune sunt pusi condensatorii aia MKP ? Am gasit doar pt 400/630 si cred ca ar mai trebui sa maresc componentele pe PCB. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Toţi condensatorii nepolarizaţi sînt ca ăştia de aici: http://ro.farnell.com/multicomp/mcpbsfc ... dp/1685474 În funcţie de nevoi, poţi modifica PCB-ul, că de-aia am ataşat fişierele din EAGLE. Poţi să faci ce vrei cu ele. Link spre comentariu
homer Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Am gasit.Sunt listati ca MKS02 de la WIMA cei care sunt folositi in schema. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 MKS sînt cu argint, dar poţi folosi orice cond cu folie gen MKT, MKKT, MPP, policarbonaţi, poliester, stiroflex... etc. Link spre comentariu
homer Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Pai pentru audio sunt cei mai buni astia.Si din cate se pare ca dimensiuni sunt la fel cu cei din schema. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Ai uitat de ăia cu foiţă de aur. Link spre comentariu
atupi Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Nu uita ca un factor important mai ales ptr bucla riaa este toleranta componentelor, asadar inainte de alte foite de aur si argint alege niste cond de macar 2,5% toleranta, la rez e destul de usor sa gasesti 1%. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Eu zic să iei mai mulţi şi să-i împerechezi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum