Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare boxe podea

Vizitator Master01

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ahegyes

2

• CBI

2

• Shambala

1

• player4

1

Top autori în acest subiect

Cu ceva ani in urma mi-au trecut prin casa Heco, nu Metas ci Aleva. Excelent raport calitate pret. Mi-au ramas si acum in sistemul HT doua sub-uri din seria asta. Am ascultat insa Celan , maine daca ar fi sa le iau nu mi-ar fi rusine cu ele in casa. Cine zice ca poate in regim diy sa scoata ceva mai bun la banii de un SH (cam 6-700 euro) Celan 701, minte. Un motiv ar fi pret componente. Am schimbat un woofer abuzat mecanic la seria asta 701, a fost 140 euro. Adica numai difuzoarele pentru o pereche de incinte se apropie de 1000 euro. Daca mai pui si restul (destule costuri) nu vad cum sa le aduci la 6-700 euro. Spre exemplu un finisaj piano schwarz imi ia o saptamina de munca sustinuta. (trei maini de primer cel putin, slefuite cu granulatie 1000 , 2-3 straturi vopsea slefuite cu 2000 si lac 2-3 straturi cu 3000 ) Asta inseamna macar 300 euro. Materiale inca 100. O spune unul care mestereste, nu pe bani ci din dambla.

Link spre comentariu
Vizitator Master01

Nu ocolesc nimic, doar incerc sa aflu pareri si despre alte marci/modeleOricum e atat de complexa si subiectiva treaba cu recomandatul...dar speram sa existe utilizatori sau persoane care sa fi ascultat macar 2-3 modele din lista, strict cele din lista, asteptam o recomandare ceva de genul: boston acoustcs a360 sunt mai placute pe genul muzical x sau ca au basul mai placut decat cabasseIncercam sa strang cat mai multe pareri despre aceste modele, sa nu fiu nevoit sa ma duc cu amplificatorul in brate pt a asculta modelele :ciuda:

Link spre comentariu

Studiaza; http://soundnews.ro/2012/08/09/boxe-de- ... omparativ/

"Heco Metas XT 501:

- o surpriza placuta a acestui test au fost Heco Metas XT 501 prin modul de abordare al sunetului, simplu si eficient. Prestatia sonora este una energica, oferind SPL mare fara sa distorsioneze si se plafoneaza greu, fiind capabile sa sonorizeze la un nivel foarte ridicat o camera de 25-30mp.

- bass-ul este in forta, adanc si carnos, capabil sa faca fata la aproape orice solicitare. Profunzimea lui este cea mai buna din acest test, fiind acel tip de bass care te face sa-l simti in piept atunci cand te loveste. Energia mare degajata, viteza de care sunt capabile si raspunsul rapid la ruperi de ritm fac din Metas XT 501 un model foarte potrivit pentru muzica ritmata, indiferent daca este vorba de House, HipHop sau Heavy Metal.

- nu au rafinamentul altor modele prezente in acest test, fiind mai retinute in zona freceventelor inalte si in consecinta sunt mai sarace timbral. Acest lucru este compensat intr-o anumita masura de savoarea si caldura frecventelor medii, vocile feminine sunand real si placut.

- remarcabila este si capacitatea de a performa foarte aproape de nivelul maxim cu cerinte minime de pozitionare, Metas XT 501 fiind campioanele acestui test in ciuda porturilor de bass reflex pozitionate in partea din spate. Am obtinut o scena larga cu o bune separatie a intrumentelor atunci cand am lasat o distanta mai mare intre boxe, iar orientarea lor a fost la un unghi de aproximativ 30 de grade fata de punctul de auditie.

Heco Metas XT 501 sunt alaturi de Zensor 7 cele mai usor de pilotat boxe din acest test. Am obtinut rezultate foarte bune atat pe receiverul RX-A 2010, cat si pe A-S500 si A-S1000. Toate aceste calitati, impreuna cu nivelul foarte mare de energie pe care sunt capabile sa o transmita, le transforma intr-o alegere foarte buna si pentru un sistem multicanal."

Link spre comentariu

Io spun sa i-ti iei Heco ...nu pentru ca le-as avea eu ci pentru ca sunt mai bune decat Boston.I-ti iei pana la urma una care i-ti place vorba colegului ...la tine in camera se vor auzii altfel decat la cel care i-ti spune ca au basss derupe casa. El poate le tine langa perna cand sta in pat si asculta. Iei o pereche si aia este! Nu cred ca vor fi slabe la bugetul ala si ai terminat cu tot.

Link spre comentariu

Mai am eu doua recomandari, de studiat;

Taga Harmony TAV-806F (dar mai repede, cat mai gasesti stocuri).

Posted Image

Heco Victa 701 (despre astea vorbesc in cunostinta de cauza). Victa set complet, pe un Onkyo TX-NR809, cade casa pe tine...

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări