Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce Kit pot alimenta cu 2x35vca?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

2 x 35Vca = 2 x 47Vcc (in gol - fara consum). Este o tensiune cam mare pt orice kit cu CI, asa ca probabil trebuie sa te orientezi spre ceva cu tz.Totusi, intrebarea este fara raspuns pana nu precizezi si puterea maxima pe care o poate sustine respectivul transformator - sau curentul nominal (sau maxim).Daca nu le cunosti, se pot estima masurand sectiunea trafului si grosimea sarmei infasurarilor de 2 x 35V.

Link spre comentariu

Se poate folosi TDA7293 daca se doreste neaparat ceva simplu cu integrat, suporta +/- 60Vcc fara semnal.Chiar si cu variatii mari a tensiunii de alimentare de la retea integratul o sa reziste cu brio, trebuind peste 275V la retea ca in secundar sa fie o tensiune de 120Vcc, tensine la retea care chiar si in Romania unde tot e posibil nu o sa ajunga niciodata aici.Problema e ca la tensinea asta merge numai in 8ohm, dar acest integrat se poate pune in paralel daca e musai si poate conduce sarcini mai mici

Link spre comentariu

2 x 35Vca = 2 x 47Vcc (in gol - fara consum). Este o tensiune cam mare pt orice kit cu CI, asa ca probabil trebuie sa te orientezi spre ceva cu tz.Totusi, intrebarea este fara raspuns pana nu precizezi si puterea maxima pe care o poate sustine respectivul transformator - sau curentul nominal (sau maxim).Daca nu le cunosti, se pot estima masurand sectiunea trafului si grosimea sarmei infasurarilor de 2 x 35V.

Traful are in jur de 5A si vreo 7 kg.
Link spre comentariu

Se poate folosi TDA7293 daca se doreste neaparat ceva simplu cu integrat, suporta +/- 60Vcc fara semnal.Chiar si cu variatii mari a tensiunii de alimentare de la retea integratul o sa reziste cu brio, trebuind peste 275V la retea ca in secundar sa fie o tensiune de 120Vcc, tensine la retea care chiar si in Romania unde tot e posibil nu o sa ajunga niciodata aici.Problema e ca la tensinea asta merge numai in 8ohm, dar acest integrat se poate pune in paralel daca e musai si poate conduce sarcini mai mici

Vroiam un kit gata facut fara sa i-mi bat capul sa umblu dupa niste piese mici ca nu am timp.Kit cu 7293 nu stiu de unde sa iau...iar pe tranzistori ma gandeam la ceva de la domnul sorin ..un diy 200w ...dar nu stiu daca mai are.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări