Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor immo off Audi A4B5

Everest

Postări Recomandate

Buna ziua , fiul meu are un Audi A4B5 din 1996 , ECU bosch 8D0 907 557 CX serie 0 261 203 938/939 si as vrea sa-i fac immo off pentru ca si-a spart cipul din cheie vrand sa-l mute intr-o cheie briceag. Fiind singura care o are, poate ma ajuta cineva sa-mi modifice dump-ul sa-l fac off , am citit memoria B58283 (24c02) din ECU si atasez dump-ul. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi_ony

4

• dancostea2002

3

• Everest

2

• madcox

1

• 4 luni mai târziu...

Buna seara, am si eu un calculator magneti marelli 032 906 030 R iaw1av v1golf 3 1.6 benzina si as vrea sa i fac  immo of , ce memorie trebuie sa citesc ca sa o postez sa ma ajutati sa i facem immo off, multumesc anticipat

Editat de cristi_ony
Link spre comentariu

daca nu ai experienta nu este prea indicat sa umbli asa prin descoperire.apeleaza la cineva care stie.primul pas este citirea dumpului din memorie.al doilea este prelucrarea dumpului cu un program special care face immo off.urmeaza stergerea memoriei si rescrierea dumpului cu immo off.

in dumpul respectiv se afla si mapele de injectie deci mare atentie sa nu le alterezi (si in nici un caz nu poti pune memoria goala).

Link spre comentariu

Eu as spune sa nu mai dati sfaturi din acestea pe forumuri. Nu stiti daca persoana in cauza are "agregatul" furat sau daca chiar i s-a stricat vreunuia cip-ul. 

Link spre comentariu

responsabilitatea o are in primul rand autorul topicului .el cunoaste cel mai bine situatia autoturismului.de altfel foarte multe din solutiile de immo off sunt publice,pe alte forumuri.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...

Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu immo off la audi a4 1996, ecu bosch 8d0 907 557 hx 0261203941 , atashez dump citit 24c02, multumesc anticipat

De fapt mai am un dump cu immo off da oare o merge sa pun acest dump tot de la un ecu cu acelasi cod pe el atashez memoria cu immo off din celalat ecu?

8d0907557 hx 0261203941.rar

Audi A4 24c02 off OK .rar

Editat de cristi_ony
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări