Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AT90S2313 PC Pentru Unlooper...

vasy_gsm

Postări Recomandate

Dati-mi si mie o adresa de unde sa iau macar o bucata AT90S2313 PC Am cautat la o gramada de firme si nu am gasit.......Vreau sa-mi fac un "DVB Unlooper "si i-mi mai lipseste integratul asta.Inca ceva foarte important,am vazut ca nu se mai fabrica IC-ul asta,as putea folosi un ATiny2313 tot pentru acest scop,si care este diferenta dintre ATiny 2313 si AT90S2313.Nu cumva o fi si cu asta ca si cu ,PIC16c84 si PIC16F84. Daca stie cineva ,rog sa ma ajute sa inteleg si eu..... THX

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicu_stef

2

• vasy_gsm

2

Top autori în acest subiect

pai daca o sa citesti prima pagina din foaia de catalog o sa obervi ca sunt aproape identice, daca ai sursa programului pe care trebe sa-l pui in microcontroler modificarile sunt minore, daca nu, e putin mai greu.revino cu detaliieu mai am prin casa S2313 dar este smd

Link spre comentariu

Eu nu stiu ce inseamna sursa programului,eu am fisierele ce trebuie sa le bag iauntru si atat,nu stiu prea multe in regim de programare. Cat despre despre 90S2313 SMD nu mi-e bun ca placa este proiectata pentru capsula normala DIL. Mersi oricum......................................................... Spuneti-mi si mie ,daca pot sa folosesc ca Microcontroller la Unlooper, ATtiny2313 in loc de AT90S2313...? Iar daca nu , ce modificari trebuie sa fac ? Greu de spus dar incercati sa ma ajutati. Nu gasesc nicaieri,nu de alta,nu se mai fabrica AT90S2313. Mersi mult.

Link spre comentariu

programul poate fi scris in asembler sau in C sau poate limbaj similarfisierul sursa are extensia .asm daca a fost scris in asembler cau sunt mai multe fisiere cu extensia .c si .h daca a fost scris in c,dupa asamblare sau compilare trebuie sa rezulte un .hex sau .bin pot fi si altele probabil care este scris in controler cu un device -programatorulin general nu toata lumea agreeaza sa dea la liber fisierul sursa si dau doar .hex-ul astfel incat poti folosi ideea / programul, dar e mai greu de facut modificari in progam sau configurari pt alt controler din familiedaca vrei poti sa-mi trimiti fisierele sa arunc un ochi -numai daca nu sunt .c, nu am folosit niciodata c, inca sper sa ma apuc candvanicu.stefan gmail.com

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări