Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Detector de metal. pARERE

Vizitator ionghidon1

Postări Recomandate

Vizitator ionghidon1

Salut .. am si eu o mica rugaminte . am un detector de fier.. artizanat. de un prieten .. care nu poate sa recepteze semnalele .. din cauza ca imi intra posturi radio.. iar sunetu.. nu ramane constant daca ii caut frecventa. de la detector nu tine mai mult de 20 secunde.. isi pierde semnalu foarte repede iar ..adancimea. e foarte foarte mica undeva la 15 20 cm... cred sau mai puti.. Spunti`mi si mie va rog . ce ar trebuie sa adaptez la un detector BFO> la care se aplica un radio --prin care emite undele ..detectoru ... pentru a fi mai stabil. si sa aiba o adancime mai mare cu 5 sau 10 cm .. undeva la 30 nu mai mult .. sau si mai mult nu ma supara bobina ii de 15cm..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• cristi71

1

Top autori în acest subiect

Cu un BFO nu poti detecta obiecte mici decat la adancime mica, obiectele mult mai mari pot fi detectate si la 50 cm sau mai mult.Am testat si eu cand eram pe la liceu asa ceva, nu poti obtine performante mari.Poti scapa de posturile de radio invelind bobina intr-o folie de aluminiu, dar capetele foliei sa nu se atinga fiindca se creeaza spira in scurt. Unul din capetele ecranajului il legi la masa. Vezi ca exista un topic dedicat detectoarelor de metale pe forum cu titlul ,,detector de metale..se poate ??,,

Link spre comentariu
Vizitator ionghidon1

Multumesc pentru ajutor.. am invelit bobina cu staniol iar intre cele doua fire am lasar un spatiu gol.. apoi am venit cu un fir de pe bobina cu el pe minus... e SUPER il pot regla sunet gros subtire.. etc..Maine am sa ii fac proba :d mersi

Link spre comentariu
Vizitator ionghidon1

Sunt dezamagit complect. ! imi fige sunetu se deregleaza. si trebe sa setez in continu la ori ce metal care il depisteaza.. :sparge: Care imi poate da o schmea . buna care sa fie stabila ..in sensu frecventey . plis ceva care sa nu fie complicat !

Link spre comentariu

Vezi ca ai postat acelasi lucru de trei ori !!! Verifica-ti postarile intotdeauna, ca ai cateva minute in care poti sa corectezi ce ai gresit si chiar sa stergi postarea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări