euvasile Postat Februarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2014 ce ma freaca cuptorul asta de nu mai pot de draci. Am montat condensatorul si cuptorul a inceput sa functioneze pe urmatorele puteri 150; 250; 350 nu functiona pe 500w(doar foarte putin) am mai pus un condensator in paralel cu primul sa vad cum reactioneaza si surpriza nu ma vrea de loc. Am tensiune de filament, inalta incepe cu 4kv dupa care scade la 3,5kv. Va pot pune la dispozitie toata documentatia (http://elektrotanya.com/samsung_de6612- ... nload.html). Cuptorul se comporta acum la fel ca si cu condensatorul ceramic adica nu intra in consum , magnetronul nu lucreaza nu ia curent, pe circuitul car ar trebui sa detecteze cand intra magnetronul in sarcina daca masor tensiunea redresat am 3v iar dupa punte si rezistenta inseriata am 40mv , tot asa arata si cu condenatorul ceramic, dar dupa montarea condensatorului din propipropilena cand functiona nu am avut inspiratia sa vad cat este tensiunea dupa puntea redresoare. Pe partea de inalta am verificat tot, conzi, diode ,trasee conectori etc si nimic , toti tranzistori din primar sunt buni , ca altfel nu functiona deloc. Practic in momentul asta magnetronul ar trebui sa intre in functiune in momentul can introduc ceva in cuptor, are acelasi principiu ca plitele cu inductie magnetica, in momentul in care pui o cratita cu apa pe plita numai atunci se intra in sarcina, altfel are un regim de stand by . ce a-si putea sa ma verific, nu mai am osciloscopul ca sa masor frecventa data de controller. Cuptorul intra in eroarea Nc, conform manualului ar insemna lipsa conexiune sau defect invertor. Link spre comentariu
euvasile Postat Februarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2014 Cuptorul functioneaza acum numai pe 150; 250;350w nu vrea pe treapta de 500w , functioneaza aproximativ cu o putere de 150w si de aici pauza, cand mut selectorul de puterea pe 500w, apare pe display P500 dar nu vrea sa functioneze corect. A-si vrea daca se poate sa analizam un pic schema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum