Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telefon fix Panaphone KX-T2838LM

gerbil

Postări Recomandate

Am un telefon Panaphone KX-T2838LM care nu a mers de cand l-am cumparat. Cand inchid furca trece pe speaker in loc sa inchida, apoi daca il las asa dupa un timp incepe si piuie. Afisajul merge cu baterie din cate vad. Pe el are si o iala de cheie, dar nu am cheia, habar nu am pentru ce e. Am pus o poza de pe net, nu am cu ce sa fac poze momentan.

post-67432-139829743816_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gerbil

2

• traianpop

1

• Th3_uN1Qu3

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Prima data verificati/inlocuiti comutatorul de sub receptor.Verificati si lipiturile acestuia pe placa.E normal sa tiuie dupa un timp, pentru ca nefiind functional, nu inchide linia.Cheia e pentru ''blocarea'' tastelor, cel putin asa era la chinezismele care le-am avut eu.Se poate anula foarte usor, prin scurtcircuitarea acelui contact.Verificati si tasta care comuta intre speaker si receptor, poate are o ganganie inauntru, si n-ar fi primul aparat cu acest gen de ''chiriasi'' :ras:

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator g_fane39

Imi cer scuze pt tardivitatea raspunsului...detin un astfel de aparat pe care m-am decis sa-l dau cuiva,insa am constatat acelasi defect...

...cauza este la comutatorul aflat sub furca...daca veti apasa putin pe furca veti constata ca va functiona OK...

Solutia:ori bagati un distantier sub clapeta de la furca,intre aceasta si comutatorul pe care il actioneaza, ori sub placa de baza,efectul fiind de limitare a cursei respectivului comutator...grosimea distantierului o incercati...

...sper sa va fi fost de folos aspectele prezentate...toate cele bune!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări