Vizitator catalin marinica Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Salut!ma numesc Catalin si as avea si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra.De curand am achizitionat un mixer cu putere studio master 708(ce parere aveti de el) uneori imi da fault pe display ,acest fault este catre amplificator ,dar statia este data incet la jumatate boxele se aud foarte bine statia nu se incalzeste,este probabil sa fie din vina intrarilor si am ami observat inca ceva daca merg cu orga pe canalul drapta imi da fault pe stanga la amplificator si viceversa.salut! Link spre comentariu
valentin23 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Salut, sfatul meu este sa il duci la un electronist bun (nu la vecinu' sau la coltul strazi). pot fi multe cauze , dar nu este ceva grav si costisitor.Cu okazia asta il si curata de praf, nu il mai folosi pana nu remediezi problema exista pericolul sa il strici mai rau si atunci sa vezi cheltuiala cu reparatia. Link spre comentariu
Vizitator catalin marinica Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 dar este bun ca firma asa?sau e panarama?eu am observat ca suna bine are efecte bune are putere statia e asemanator cu 1001 de la dynacord la sunet...faza e ca il am de la cineva care nu l-a ami folosit de vreo jumatate de an si sincer sa fie se vede ca are praf in el ,,,prin gaurile de aerisire se vede ca e plin de praf... Link spre comentariu
valentin23 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Nu pot sa stiu daca e bun,nu am avut pe mana asa ceva. Praful se face ca o pasta daca e si umed si se comporta ca o rezistenta printre terminalele componentelor electronice, poate provoca avarii serioase, nu mai zic ca ingreuneaza racirea. Mergi la cineva sa il curete urgent. Link spre comentariu
Vizitator catalin marinica Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Si oare doar asta sa fie problema praful?cam cat costa curatirea unui mixer din acesta?ca sa stiu la ce sa ma astept ,,,stiti cum e pe criza asta,,, Link spre comentariu
Vizitator catalin marinica Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 astazi l-am suflat cu compresorul doar asa prin gaurile de aerisire..dar praful e ca o pasta basa pe finali pe peste tot si la suruburi se vede asa ca si cum a coxat asa verde....stima! Link spre comentariu
flores72 Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Cred ca te-ai descurca si singur.Cumpara un litru sau doi de alcohol izopropilic si desfa aparatul.Apoi cu o pensula fina spala-l, in interiorul unui vas in care sa se scurga mizeria.Cam asta este toata filozofia. Link spre comentariu
Vizitator catalin marinica Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 am mai stricat un mekse nemtesc tot asa lam spalat si nu am ami stiut care sunt alimentarile si buff fum....si as vrea sa stiu si d ece imi da acel fault pe display (mixerul este foarte inteligent orice eroare o semnaleaza)imi da fault to amplifier dar amplificatorul merge nu se incalzeste....imi da ba pe stanga ba pe dreapta....probabil sa uscat vreun cond...cineva din ploiesti care se pricepe si care nu schimba piesele cu altel mai proaste(cunosc din astia) stiti?stima... Link spre comentariu
valentin23 Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Cred ca tii neaparat sa il strici, esti pe drumul cel bun.Un electronist are ochiu format , expierenta etc.Nu cred ca te costa mai mult de 50ron curatatul.Bafta Link spre comentariu
Vizitator catalin marinica Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 stati linistit ca nu umblu eu in el,am sunat pe cineva si a zis ca ma costa 150 de lei doar curatatul la tot mixerul al puetere la potentiometre la tot mi se pare exagerat,,,el zice ca munceste 5 ore la curatare eu nu prea cred 50 de lei mi se pare ok dar 150 cam mult....daca era sa zici ca o avea ceva stricat mai ziceam dar doar pentru curatat e mult...si treb sa ma duc si la bucuresti... Link spre comentariu
Vizitator ionut_corondan Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 buna dragi prieten am o rugaminte la voi, detin si eu de cateva luni un power mixer studio-master vision 12. sunt tare mandru de el si chiar functioneaza ideal singura problema ce nu stiu sa setez la el este cu procesorul de efecte tipul de la cine lam cumparat era mai invarsta si nu sa priceput chestia e ca nustiu cum sa combin delay+hall doar una sau alta pot sa setez dar amandoua odata nu.... ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum