Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator dintr-o sursa PC

Vizitator mosen

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pstpstcichicichi

9

• lukeme

7

• Marian

5

• validae

2

Top autori în acest subiect

Ca sa nu ramana nimeni cu un gust acru...si @marian si @lukeme au dreptate, dar omul a cerut un integrat audio pe 12v...si asta inseamna automat unul cu doua amplificatoare in punte sau btl pe canal ,care se asimileaza alimentarii unui singur amplificator la 24v.Cat despre puteri instantanee, medii, rms , peak to peak, muzicale, pmpo...te doare mintea numai cand te gandesti cate denumiri au...pana la urma ce scrie in datasheet-ul integratului aia e.

Imi cer scuze daca am ramas cu fixurile mele depanatoricesti.....E capabila urechea sa faca diferente notabile intre 30w si 40w?Nu prea... Inginerii refuza cu incapatanare aproximarile...dar expresia ""back of the envelope design ''a plecat de la Fermi care a evaluat cu o precizie destul de mare  puterea unei explozii atomice dupa distanta parcursa de o foaie de hartie luata de suflul exploziei...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări