Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator dintr-o sursa PC

Vizitator mosen

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pstpstcichicichi

9

• lukeme

7

• Marian

5

• validae

2

Top autori în acest subiect

@mosen componentele care se gasesc intr-o sursa PC nu prea au multe legaturi cu amplificarea audio... asta in eventualitatea in care ceea ce doresti tu sa faci si nu ai specificat, este sa recuperezi componente de la sursa... altfel nu se intelege nimic din ce vrei sa faci, fii mult mai specific exact ce amplificator doresti sa obtii, ce buget acorzi, etc...
Link spre comentariu
Vizitator mosen

Cred ca, mai degraba ar vrea sa faca un amplificator alimentat la 12V si va folosi sursa pentru asta.

corect :freaza: ,as vrea amplificatorul sa fie dotat cu 3 TDA-uri mono ( sursa avand 3 iesiri a cate 12v) un potentiometru ,un radiator .... etc
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

salut! am o sursa pc veche si nefolositoare si vreau sa fac un amplificator audio din ea. imi puteti da o schema ca model?

Ce vrei sa faci ? Amplificator audio dintr-o sursa ATX ? sau vrei sa o folosesti ca si sursa de alimentare pt un amplif audio ?

Vad ca topicul e vechi dar doritori de astfel de bazaconii tot apar :d

Link spre comentariu

Cu doua tda2040 in punte pe canal si alimentate la 12v se poate obtine o putere decenta.Nu vad nici un motiv pt care acest subiect a fi facut de bascalie.

Eu faceam pe vremuri amplificatoare pe niste placute facute sa intre un sloturile de pe placile de baza cu tda8560q

http://www.nxp.com/documents/data_sheet/TDA8560Q.pdf

Nu e o calitate a sunetului nemaipomenita, dar canta foarte bine pe 12v.

Editat de pstpstcichicichi
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări