Vizitator mosen Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Salut !! Am o sursa pc nefolositoare si vreau sa o fac un amplificator din ea ,as dori o schema .Multumesc. Link spre comentariu
valentin23 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Dorinta ta este ceva de genul ,,as dori sa fie vara si cald acum''. Poti sa faci un amplificator dar in ea ( in carcasa sursei) din sursa slabe sanse. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 as dori o schema Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 @mosen componentele care se gasesc intr-o sursa PC nu prea au multe legaturi cu amplificarea audio... asta in eventualitatea in care ceea ce doresti tu sa faci si nu ai specificat, este sa recuperezi componente de la sursa... altfel nu se intelege nimic din ce vrei sa faci, fii mult mai specific exact ce amplificator doresti sa obtii, ce buget acorzi, etc... Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Cred ca, mai degraba ar vrea sa faca un amplificator alimentat la 12V si va folosi sursa pentru asta. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Posibil... problema e ca nu da detalii exacte, ci doar arunca cu niste idei obscure si cere totul gata facut, la fel ca si altii din pacate... Link spre comentariu
Vizitator mosen Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Cred ca, mai degraba ar vrea sa faca un amplificator alimentat la 12V si va folosi sursa pentru asta.corect ,as vrea amplificatorul sa fie dotat cu 3 TDA-uri mono ( sursa avand 3 iesiri a cate 12v) un potentiometru ,un radiator .... etc Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 De care TDA-uri vrei sa folosesti? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Probabil TDA 2030 sunt cei mai indicati in acest caz. Link spre comentariu
Vizitator catalin gavrila Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 salut! am o sursa pc veche si nefolositoare si vreau sa fac un amplificator audio din ea. imi puteti da o schema ca model? Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 mai de graba cu tda2003,pentru tda2030 trebuie o tensiune mai mare,lucru pe care o sursa pc nu o poate face Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 salut! am o sursa pc veche si nefolositoare si vreau sa fac un amplificator audio din ea. imi puteti da o schema ca model? Ce vrei sa faci ? Amplificator audio dintr-o sursa ATX ? sau vrei sa o folosesti ca si sursa de alimentare pt un amplif audio ? Vad ca topicul e vechi dar doritori de astfel de bazaconii tot apar Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 topicul este facut in bascalie ,nu v-ati prins ? Link spre comentariu
pstpstcichicichi Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 (editat) Cu doua tda2040 in punte pe canal si alimentate la 12v se poate obtine o putere decenta.Nu vad nici un motiv pt care acest subiect a fi facut de bascalie. Eu faceam pe vremuri amplificatoare pe niste placute facute sa intre un sloturile de pe placile de baza cu tda8560q http://www.nxp.com/documents/data_sheet/TDA8560Q.pdf Nu e o calitate a sunetului nemaipomenita, dar canta foarte bine pe 12v. Editat Septembrie 4, 2016 de pstpstcichicichi Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 atunci ar trebui sanctionat,sa se autosesizeze domni moderatpri. scuze,domni moderatori,am tastatura cu probleme la pc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum