Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat Vidat Unold 48016

homer

Postări Recomandate

Buna ziua. Am primit un aparat de vidat Unold 48016.

Posted Image

Asa arata.

Daca pun punga in locul pentru vidat, se aude pompa pentru aer cateva secunde 3-4 dupa care imi sigileaza punga, dar aerul nu mi-l scoate din punga.

Punga pe care o folosesc nu e anume pentru vidat, dar e destul de grosuta, foarte asemanatoare cu ce am vazut pt vidat, ca in ele pun alimentele la congelator.

Care ar putea fi cauza de nu imi videaza ? Garnitura de la partea de vidat e pusa bine, daca pun furtunul si pun degetul in capat, face vacuum. De ce nu vrea si la punga oare ? O fi punga de vina ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• homer

2

• sebip

1

Top autori în acest subiect

Care ar putea fi cauza de nu imi videaza ?

Calitatea proasta a aparatului ? Si eu am un aparat asemanator, acasa, dupa ce l-am desfacut sa vad de ce nu videaza (mergea dar foarte putin) am aflat si cauza: in locul unei pompe care sa "traga" aerul afara ...era o turbina din aceea mica care tragea aerul afara ...atat cat putea si ea. Deci nu tu pompa, cu cilindru sau ceva asemanator, ci doar ceva similar unei pompe centrifugale la care admisia era din punga care se dorea vidata. Evident ca pungile vidate au inca destul aer in ele, nici nu se compara cu cele din supermarket sau cu cele realizate cu aparate mai scumpe (tot din gama hobby).Sper ca la tine sa fie vreo problema tehnica rezolvabila si nu una de proiectare ca si in cazul meu, la care nu mai ai ce-i face.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări