Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat Matsui MWM 600E

mihai1979

Postări Recomandate

Salutare la maestri!! Sint in deplasare cu munca si la casa de au inchiriat-o astia ai mei s-a stricat masina de spalat. A pus un coleg la spalat , a facut cam tre sferturi de program si dupa aia s-a oprit. Am crezut ca a terminat prog si cind am scos rufele mai era apa in ea. Am luat pompa la purecat si nu avea nimic . Tubul de evacuare si el era liber. A ramas ledul ce indica " play" cum ca ar fi in regim de funct. si nu mai are nici un alt led aprins care a-r putea indica vreo eroare. Ce dreq ar putea avea?? Unde sa ma mai uit?? Am luat totul la purecat si nimic. Daca cineva din voi are vreo idee va rog sa ma " luminati" si pe mine . Danke!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihai1979

5

• traianpop

1

• tititv

1

• daktari

1

Top autori în acest subiect

verificati daca cu apa rece functioneaza, adica de butonul pentru temperatura da-ti la zero si resetati programatorul. s-ar putea ca rezistenta de incalzire sa fie defecta. verificati mai atent evacuarea apei, chiar si in furtunul dintre cuva si pompa de evacuare

Link spre comentariu

Rezistenta e ok... Nu e intrerupta , nu da la masa . Buton pt spalare cu apa rece nu are. Totul se face din programator.... Nu e prog clasic , ci prog tip encoder cu vreo 23 pozitii printre care se gaseste si spalare cu apa rece. De cum dau pe oricare prog , am ledul de "play " aprins. A ramas procesorul blocat pe spalat si GATA ( tii mamii lui) .. nu mai vrea si gata. Mai aveti ceva idee ce si cum a-s putea face?? Cum s-ar putea reseta?? Cum s-ar putea citi si rescrie??

Link spre comentariu

Deschis capacul de inspectie , cautat cauze ce pot bloca pompa( nimic in neregula, doar putin nisip), alimentat pompa pe direct si merge, verificat tubul de evacuare si ala era ok si curat.daca avea optiunea stop dupa limpezire activata trebuia sa mai aiba macar un led aprins, doar ca... nu. Cum dau pe orice prog am ledul de "play" aprins si nu ia nici o comanda de la butoane. Cam asta ar fi .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări