Vizitator ramurel Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Vă salut ! Caut un vu-metru cu un aspect retro ! Ceva de genul ... Are cineva vreunul de vânzare prin vreo ladă veche, uitată într-un colţ din fundul garajului ? Dau şi-o bere[ şi online, in cazul în care nu sunteţi din oraş ]... Sunt din Timisoara ! Am găsit ceva la magazin de profil, însa e prea... modern. Construiesc carcasa unui amplificator şi doresc sa montez un vumetru pe panoul frontal Îmi cer scuze daca n-am postat unde trebuie, însa nu sunt prea familiarizat cu acest forum ! Mulţumesc Călin Link spre comentariu
razvan-l Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 o sa pun un foto cu ce am eu maine Link spre comentariu
Vizitator ramurel Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 o sa pun un foto cu ce am eu maine De-abia astept ! Daca e prea mare poza si nu intrai aici sau ceva, poti sa-mi pui direct pe email, la [email protected] Mersi ! Link spre comentariu
razvan-l Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 trimis pe mail . nu am fost atent la marime si nu am putut urca aici Link spre comentariu
Vizitator ramurel Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 trimis pe mail . nu am fost atent la marime si nu am putut urca aiciAm primit, mulţumesc mult ! Arată bine, model dintr-ăsta am găsit şi eu la un magazin local ... Mi-ar trebui medel mai vechi... nu găsesc prin comerţ... Ceva de genul : Mulţumesc mult, oricum ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum