Vizitator dan_ro28 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 as dori si eu o schema pentru un amplificator auto 2x 40. sau 2x 20 nu prea conteaza dar sa fie 2x...si daca s-ar putea o lista cu ce mi-ar trebuii si pasii de urmat. eu ma pricep sa lipesc o rezistenta de un integrat dar electronica nu prea stiu dar sunt foarte dornic sa invat cate putin. mi se pare interesant si am o gramada de mici aparate electronice pe care nu le folosesc.sau macar cum pot sa scot partea de amplificare dintr-un casetofon auto vechi... ca am inteles ca sunt foarte bune pt ce imi trebuie mie. multumesc si scuze daca nu am postat cum trebuie. azi m-am inregistrat si vreau sa invat.am atasat poze la un casetofon din care i-am scos mecanismul cu caseta. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Zona incercuita este partea audio.Ce integrat se afla acolo?In functie de integrat iti vom recomanda o schema. Link spre comentariu
Vizitator dan_ro28 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 nu scrie ca e cam sters in zona aia Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 demonteaza placuta aceea metalica de pe integrat .Scrie pe integrat ce denumire are. Link spre comentariu
Vizitator dan_ro28 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 kia6205h asa scrie pe integrat dupa ce am inlaturat tablita Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Iata o schema cu acest integrat . Link spre comentariu
Vizitator dan_ro28 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 schema cred ca e buna....poti sa o explici cumva ca nu prea ma pricep la electronica....asa pas cu pas, iei rezistenta x si o lipesti de rezistenta ycam asa ceva Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Deja schema arata cum sint interconectate componentele.Ar trebui s-o luam ca la ABECEDAR,sa facem liniute,bastonase.....Ar fi de comentat decit pinii 1 si 4.Pinul 1 executa muting.Pinul 4 stby. Link spre comentariu
Vizitator dan_ro28 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 multumesc. mi-am dat seama acum cum se realizeaza...doar sa stiu ce alimentare ii trebuie?multumesc pentru ajutor si pentru rabdare. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Se alimenteaza cu tensiune continua intre 12 si 18 volti , la un curent capabil de cel putin 5A. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum