Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv buntz 1707

Postări Recomandate

acea dioda e un integrat stabilizator de 33v ! 

pe acea "dioda" tensiunea nu are voie sa scada sau sa creasca....

cautati un ztc33 ,ztk33 ,taa550 sau KA33v... toate televizoarele crt au acest stabilizator!

Editat de elmar
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am gasit un KA33V si acum e stabila tensiunea, dar nu inteleg ce naiba are telecomanda de nu mai merge, desii emite semnal.

Cand mai schimbam cate un dump nu mai mergea, decat cu acel dump de pe site-ul rusesc, dar acum nu mai merge nici cu acesta.

D-le elmar va multumesc inca o data pentru ajutorul dat.

Link spre comentariu

telecomanda e originala (a tv-ului) ...sau e una compatibila ?

verificati tot ...chiar si bateriile sa nu fie descarcate!

si daca sunteti sigur ca telec. e buna ...trebuie sa mai incercati odata dumpul rusesc(care spuneti ca e bun)!

dar dumpul(memoria) vechi nu-l mai aveti??

pentru ca e posibil ca memoria sa fie buna ...atunci cand am zis ca e memoria e defecta ...eram defapt pe o pista gresita...(din pacate) asa am inteles eu atunci...din cele relatate de dvs.

Editat de elmar
Link spre comentariu

telecomanda e originala

am schimbat si bateriile si la fel

nu sunt sigur ca telecomanda e buna, ea mergea, dar cand am pus dumpul trimis de colegi telecomanda nu mai mergea, doar cu cel rusesc mergea

dumpul original il am ,am incercat si cu acesta dar nu merge tv-ul cu el

telecomanda vad ca emite semnal daca ma uit prin camera unui telefon mobil

acum folosesc dumpul rusesc e singurul cu care merge tv-ul dar telecomanda nu vrea

acum televizorul memoreaza programele si nu se mai sterg, deci e ok

Editat de alex26
Link spre comentariu

daca spuneti ca a mers telec.  cu dumpul rusesc ...posibil sa se fi defectat(intretimp) telecomanda...si nu mai emite codul corect ...din acesta cauza sa nu fie recunoscut de procesor ...sau mai e posibiltatea ca senzorul ir sa fie dezlipit ,alimentat(nefiltrat ) necorespunzator sau defect!

Link spre comentariu

Trebuie vazut cu osciloscopul acest semnal, ca nu am.

Acum vad ca telecomanda nu mai emite nimic, a murit de tot.

Voi incerca sa fac o telecomanda made for you, sa vad ce cod bag, ca acest sasiu e inexistent.

Editat de alex26
Link spre comentariu

prezenta lui(semnalului)  puteti sa o ascultati cu o casca de impedanta mai mare (daca aveti) in serie cu un condensator de 10nf( se pune casca in serie cu condensatorul la pinul 26 si masa tv).sper sa nu ma insel asupra pinului  ir ...(dvs puteti urmarii traseul de la senzor ir spre procesor.)

dar atentie sa nu faceti scurt pe undeva la pinii procesorului ...

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări