Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme tv orion p2190mt

Vizitator phanta

Postări Recomandate

Vizitator phanta

Va salut,am un tv orion model p2190mt si are o dunga orizontala pe ecran.Am gasit in el crapat TDA 1771,RD10 0,22 ohm si cd08 22mf 160v.Am inlocuit rez si con iar in locul lui TDA 1771 am pus TDA 8174a,am verrificat tot ce inseamna rezistente,condensatori,diode dar dunga nu imi dispare.Ce ar mai putea avea.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Emil 1986

10

• Toni Marginean

3

• dan cod

3

• Florinel TV

3

Vizitator phanta

Dioda am verificat-o la rece cu aparatul si da a fi buna,oricum multumesc ptr raspunsuri si o sa incerc cu o dioda si un tda noi.O sa va tin la curent cu defectul (380volti) :limb:

Link spre comentariu
Vizitator phanta

Acum doua ore am mai cumparat inca doua bucati TDA8174a si TDA8174aw si tot nu dispare dunga.Stie cineva ce sa ai mai fac?Integratul e adaptat dupa schema astapinul 1 de la tda8174 e tot la pinul 1 la tda1771pinul 2 -------------------la pinul 2----------pinul 3--------------------la pinul 3pinul 4--------------------la pinul 4pinul 5 -ramane neconectatpinul 6 -------------------la pinul 5 de la tda1771pinul 7 -------------------la pinul 6pinul 8 -------------------la pinul 7pinul 9 -------------------la pinul 8pinul10-------------------la pinul 9pinul11-------------------la pinul10nu ii trebuie nici o alta modificare ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări