androne vasile Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 am placa baza ashrock a770de+ si am problema cu sunetul.Am instalat driver sunet de siteul oficial dar tot nu merge.imi indica ca totul este functional dar sunet la difuzoare nu.banuiesc ca placa sunet este defecta.Ce-mi recomandati,ce placa de sunet sa-i pun.va rog o sugestie,sau ce setari sa-i mai fac. Va multumesc.Am windows 7 profesional sp1 Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Daca iti indica ca totul este in regula,atunci poate ai o problema cu difuzoarele(mufa,cablul).Probeaza si cu alte difuzoare,casti audio...etc si asa stii daca ai o problema la placa de sunet. Link spre comentariu
androne vasile Postat Ianuarie 22, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 am schimbat si difuzoarele tot nimic Link spre comentariu
Vizitator tony6363 Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 iti lipsesc jumperii de pe placa la conectorul audio Link spre comentariu
Den Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Fa o poza la placa de baza.Cum se zice si mai sus,posibil sa lipseasca nsite jumperi. Link spre comentariu
Copak Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Buna ziua! Vedeti ca si in bios trebuie sa verificati la Advanced settings-chipset configuration-front panel control-auto,sau incercati cu enabled ftp://europe.asrock.com/manual/A770DE+.pdf Succes, Copak. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum