traianpop Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Folosesc pentru internet doua stick-uri de acest tip, alternativ.Dupa depasirea latimii de banda alocata(m-am exprimat corect? ) chiar si deschiderea unei pagini merge greu.Sau, editarea unui text pe elforum...Da, stiu, aici am gresit eu, textul fiind mai lung nu am salvat ce am scris. Cand am incercat sa postez....ia textu de unde nu-i...E posibil ca cele doua stick-uri sa fie ''incetinite'' chiar in aceeasi zi?Sau se urmareste IP utilizator si nu IP stick? acel stick are alocat IP? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Dupa depasirea traficului alocat, scade viteza foarte mult, dar tot se poate folosi decent pentru navigare pe forum sau aiurea, fara download-uri mari.E normal ca fiecare stick are traficul urmarit. Link spre comentariu
traianpop Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Multumesc pentru corectarea facuta, referitor la trafic.Si da, stiam si ca fiecare stick e urmarit, ca de altfel si reteaua.A se intelege ca nu urmaresc sa ma sustrag de la urmarire, nu am de ce sau de cine sa ma ascund;Doar ca cele doua stick-uri sunt pe abonamente diferite,pe adrese fizice(geografice) diferite, si cu trafic diferit; ma intrebam de ce scade viteza exact in aceeasi zi.Si dupa depasirea traficului, viteza scade progresiv, sau ramane aceeasi?Si apoi, cand revine la viteza initiala? In data cutare, sau dupa plata abonamentului respectiv?Dl. validae, sunt intrebari pertinente, de necunoscator, va rog sa nu va suparati! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 esti contorizat din ziua 1 pana in ziua 31 daca tu ai deppasit cei 5 giga trafic ti se reduce viteza la 128/64 kilobiti eu am dat zilele aleatoriu alti au 22-23 eu de exemplu am 14 pe un fixo mobil si pe unu 2 daca eu in data de 3 a luni am depasit traficul la cel cu data de 14 trebuie sa astept pana in data de 14 a luni idem si la cel cu data de 2 daca depasesc in 15 trebuie sa astept pana in data de 2 nu are treaba cu plata abonamentelor Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Cititi atent contractul, daca aveti digi net mobil, si veti afla, la pagina 3, cam pe la mijlocul paginii, raspunsul la intrebarea "cand se reseteaza contorul de date si implicit limita" si presupun ca este cu o zi inainte de ziua din luna la care ati incheiat contractul si de la care se factureaza. Raspunsul la intrebarea cu cat se limiteaza o gasiti la pagina 5 (daca aveti "standard", aveti limitare, dupa primii 5 giga consumati, la 128kbps la download si 64kbps la upload).Fiind doua abonamente independente nu vad cum s-ar putea limita in acelasi timp, decat daca ati consumat egal de pe amandoua. In mod normal, pe ei ii intereseaza traficul alocat cartelei respective si nu ce se face cu aceasta. Cereti/cititi o factura pe care trebuie sa scrie aceste informatii.Din moment ce acei 5 giga sunt o limita nu vad de ce sa limiteze progresiv pentru ca implica complicatii din partea lor. La cum vad eu situatia, s-au atins cei 5 giga, gata, s-a limitat banda urmand ca la data scrisa in contract sa se reseteze contorii si sa se ridice limita.PS: si eu am de putin timp cartela si eliminarea limitarii este pe 15 la contract incheiat pe 16. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum