Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cit de drept taie masinile de la ITEM

sz3bbylA

Postări Recomandate

imi cer scuze daca sunt prea sceptic dar mi-am facut un mic proiect pt un cnc si tare as dori sa stiu de la cei care au cumparat de la ITEM profile cam cit de drept taie ei profilul si cit de exact (la cota)la mine am niste placi de aluminiu puse pe profilele de la item si nu as vrea sa am mari srprize ca nu sunt drepte sau sunt mai mari ca lungimepoate dintre cei care au cumparat astfel de profile ar putea sa detaileze le multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sz3bbylA

4

• Badman

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator gtdaniel

taierea e destul de buna.la unghi de 90 si cu precizie de 0,1 mm.oricum e recomandabil sa frezezi capetele profilelor daca in continuarea lor vrei sa pui placile de aluminiu.mai problematica e liniaritatea profilului... acolo eroarea (curbare sau rasucire) e destul de mare, posibil si peste 1 mm la 1 ml...

Link spre comentariu
  • Administratori

Nu taierea este importanta, important e ca profilele de la item sunt STRABE din fabrica. Eu am taiat destule la ei si taietura a fost dreapta chiar la profile de latime foarte mare.

Link spre comentariu

STRAMBE ????hmmm, daca la asta te referi e cam ciudatla cei de la MK nu am incercat, dar cea mai mare lungime o am de 1100 mm, sper sa nu ma trezesc cu surprizein acest caz poate mai am o sansa sa indrepte profilul sina, (am sine si patine de 20)

Link spre comentariu
  • Administratori

strambe, de fapt mai mult rasucite decat strambe. vezi ce pe site la ei un pdf unde expica cat e minim si cat e maxim dar minim e 2mm pe 1m

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări