sz3bbylA Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 imi cer scuze daca sunt prea sceptic dar mi-am facut un mic proiect pt un cnc si tare as dori sa stiu de la cei care au cumparat de la ITEM profile cam cit de drept taie ei profilul si cit de exact (la cota)la mine am niste placi de aluminiu puse pe profilele de la item si nu as vrea sa am mari srprize ca nu sunt drepte sau sunt mai mari ca lungimepoate dintre cei care au cumparat astfel de profile ar putea sa detaileze le multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator gtdaniel Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 taierea e destul de buna.la unghi de 90 si cu precizie de 0,1 mm.oricum e recomandabil sa frezezi capetele profilelor daca in continuarea lor vrei sa pui placile de aluminiu.mai problematica e liniaritatea profilului... acolo eroarea (curbare sau rasucire) e destul de mare, posibil si peste 1 mm la 1 ml... Link spre comentariu
sz3bbylA Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 as mai vrea confirmari , dar raspunsul asta mi-e de ajuns multumesc mult !!!! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 20, 2014 Administratori Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Nu taierea este importanta, important e ca profilele de la item sunt STRABE din fabrica. Eu am taiat destule la ei si taietura a fost dreapta chiar la profile de latime foarte mare. Link spre comentariu
sz3bbylA Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 STRAMBE ????hmmm, daca la asta te referi e cam ciudatla cei de la MK nu am incercat, dar cea mai mare lungime o am de 1100 mm, sper sa nu ma trezesc cu surprizein acest caz poate mai am o sansa sa indrepte profilul sina, (am sine si patine de 20) Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 20, 2014 Administratori Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 strambe, de fapt mai mult rasucite decat strambe. vezi ce pe site la ei un pdf unde expica cat e minim si cat e maxim dar minim e 2mm pe 1m Link spre comentariu
sz3bbylA Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 multumesc vasile de raspunssincer o sa folosesc 60x60, 40x80 si 30x60sper sa nu am probleme din astea, oricum o sa mai intreb mainesi la cei de la MK ?!?!, o fi la fel ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum