xragon Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 am vrut sa fac cablajul vumetrului din topicul de data trecuta si ma trezesc ca ii ia 10 ani ca sa corodeze 5 cm de cupru , eu spun ca este expirat , si am vrut sa ma uit pe eticheta sticlei ,ma credeti sau nu se vede peste tot numai datile sunt patate si sterse de clorura , si ma intreb ce termen de valabilitate are o clorura ferica ( in general) stiu ca e luata parca feb-mar 2013 Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Dacă ai folosit clorura şi ai tot pus-o peste ce mai era, nu te mira că stai şi aştepţi. Alta! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Eu am de 7 ani una, altele m-au ţinut şi mai mult, depinde cît de intens o foloseşti, dacă o decantezi de precipitatul acele de la fund, sau dacă o laşi fără dop. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Incalzeste clorura ferica inainte de utilizare pe calorifer, soba, etc pana la 50-60*C vei fi uimit de viteza de actiune ! Si agita continuu placa, cu partea cuprata in jos intotdeauna :daDaca bagi in ea si un cui de fier, are si ala un efect de accelerare.....prietenii stiu de ce... Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Eu folosesc o tavă de plastic din cele folosite pe vremuri în laboratorul foto.Plăcile le pun să plutească cu cupru-n jos. O clorură nouă termină treaba în maxim 20 de minute la o placă medie, apoi tot mai tîrziu, o dată cu uzarea ei. Cînd trece de o oră o schimb.Dar asta înseamnă ani la mine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum