Vizitator mitrokta Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Salut!Am un telefon care imi facea figuri de ceva timp: îmi arăta ca se incarca chiar daca nu era conectat la incarcator sau la PC. Cand se intampla treaba asta nu mai se modifica nivelul bateriei- daca aveam 50% atat arata pana se descarca de tot- trebuie sa îi dau restart ca sa updateze afisajul, sa il arate corect. Am intrebat la un service si mi-au zis ca cel mai probabil are un scurtcircuit pe mufa de reincarcare. Nu l-am dus la reparat intrucat dureaza si aveam nevoie de telefon.Dupa care l-am folosit intensiv zilele astea- stat online, net, si filme online. Ieri mi s-a comportat aiurea cand l-am bagat la incarcat si imi scria "goodbye" cand îl aprindeam. Stiu ca e amuzant dar...Azi l-am bagat din nou la incarcat si pe la 45% l-am scos intrucat am plecat in oras. La un moment dat- il folosisem de ceva vreme- eram pe net, cautam ceva si mi s-a stins. Am crezut ca e de la baterie, ca s-a terminat si l-am bagat la incarcat. Intrucat daca se descarca complet nu se aprinde din prima dupa ce il bagi in priza, nu mi-am facut griji. Insa, a venit seara si nu s-a mai aprins.Aveti idee ce pot sa îi fac sa se aprinda? In afara de varianta service- asta oricum urmeaza sa o fac dar nu azi la ora asta.Mentionez ca e un Nokia Lumia 920 si am incercat cele doua optiuni alternative de aprindere- cand nu se aprinde de la butonul power, o varianta e sa apesi unul din butoanele de volum+ butonul power si face un soft reset, sau daca chiar nu se aprinde atunci buton volum+buton power+ buton camera- banuiesc ca o fi un fel de boost daca exista asa ceva. Cert este ca am mai folosit optiunile si mi-au mers pana acum. Acum nu mai merge.Scuze de limbajul colocvial, sper ca ati inteles ce am vrut sa spun. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Trebuia sa-l duci la service de cand a inceput sa faca figuri, acum se pare ca s-a agravat situatia.Daca nu ai experienta in lucrul cu telefoanele mobile, nu te sfatuiesc sa umbli in el.Daca e in garantie (putin probabil) ar fi cazul sa te duci la service.Si daca nu e in garantie, la fel. Link spre comentariu
Vizitator mitrokta Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Trebuia sa-l duci la service de cand a inceput sa faca figuri, acum se pare ca s-a agravat situatia.Daca nu ai experienta in lucrul cu telefoanele mobile, nu te sfatuiesc sa umbli in el.Daca e in garantie (putin probabil) ar fi cazul sa te duci la service.Si daca nu e in garantie, la fel.Da, multumesc, stiu ce trebuia sa fac, am si spus de ce nu l-am dus. Si partea cu serviceul am mentionat-o. Am intrebat daca stiti alte solutii, nu pe cele pe care le cunosc si eu. Altfel, de ce mai postam?!! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Daca te incumeti sa umbli in el (am mentionat ca trebuie sa ai ceva experienta in asa ceva ) desfa-l si verifica cu atentie in zona mufei de alimentare, posibile urme de oxidare din cauza umezelii. Asta fiindca ai mentionat ca aparea iconul de incarcare si cand era deconectat incarcatorul. Spala cu atentie mufa pe interior cu alcool pur sau un spray de contacte si periuta de dinti. Daca se vad urme verzi pe undeva, a fost afectat de umezeala (cel mai mare dusman al mobilelor, dupa cazaturi.. ) Link spre comentariu
Vizitator mitrokta Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Daca te incumeti sa umbli in el (am mentionat ca trebuie sa ai ceva experienta in asa ceva ) desfa-l si verifica cu atentie in zona mufei de alimentare, posibile urme de oxidare din cauza umezelii. Asta fiindca ai mentionat ca aparea iconul de incarcare si cand era deconectat incarcatorul. Spala cu atentie mufa pe interior cu alcool pur sau un spray de contacte si periuta de dinti. Daca se vad urme verzi pe undeva, a fost afectat de umezeala (cel mai mare dusman al mobilelor, dupa cazaturi.. )Un baiat de pe alt forum mi-a zis sa curat mufa cu o periuta uscata si a mers. N-a mai fost nevoie sa il descarc.Si zici ca nu e de la praf, nu? Ca am scos si praf o gramada- la cat de mica e mufa, chiar e mult. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Poti sa torni si nisip in el (daca e uscat) si n-are nimica. Apa e problema. Am vazut telefon facut kkt din cauza ca fata colegului a venit de la saniuta (frig) si a intrat cu telefonul in baie (aburi...umezeala extrema). Atat i-a fost....a doua zi nu am reusit sa-l reanimez nici cu spray nici cu alcool.... Avea o cocleala in el de ziceai ca l-a murat in zeama bordeleza Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Un baiat de pe alt forum mi-a zis sa curat mufa cu o periuta uscata si a mers. N-a mai fost nevoie sa il descarc.Si zici ca nu e de la praf, nu? Ca am scos si praf o gramada- la cat de mica e mufa, chiar e mult.Ma pregateam sa zic "mufa in scurt" de cand am citit ca arata ca incarca intr-una. Ma bucur ca ai rezolvat. E indicat sa umezesti periuta in alcool izopropilic si pe urma sa cureti mufa, sa fii sigur ca s-a curatat bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum