mad79 Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Buna seara, am si eu o nelamurire la un magnetou si functionarea lui, din el ies 3 fire galbene, intre ele curentul in mers este de 10-50v adica intre firele 1-2 si 1-3, intre firele 2-3 am doar 5-8v, asa trebuie sa fie sau e vre-o bobina intrerupta?.Problema care o am este ca nu incarca, am schimbat releul de incarcare crezand ca el; este de vina dar nu am rezolvat.Releul este cu 5 fire, cele 3 de la magnetou si un plus si minus. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Pai de unde sa stim noi daca e bine, daca nu ai mentionat de la ce provine acel magnetou, motocicleta, scuter, drujba pe steroizi Spune marca respectiva, poate gasim schema..... Link spre comentariu
mad79 Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 pai nu functioneaza la fel toate?.Este de pe un ATV Linhai de 300. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Functioneaza pe acelasi principiu toate, dar nu sunt toate identice ca schema si parametri. Poti pune o poza cu bobinele magnetoului ? Uite unde poti descarca schema electrica a instalatiei, va trebui sa iti faci un cont inainte acolo: http://atvforum.ro/index.php?/topic/103 ... electrica/ Link spre comentariu
mad79 Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 nu mai interesa schema doar cit ar trebui sa fie valoarea de incarcare intre cei 3 poli Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Daca cele trei fire sunt identice ca si culoare, se pare ca e vorba de un magnetou trifazat si tensiunea intre fire luate cate doua ar trebui sa fie identica, nu conteaza valoarea fiindca difera cu turatia. V-am rugat sa puneti o poza cu bobinele magnetoului, nu pot sa ma pronunt fara o imagine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum