Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

magnetou

mad79

Postări Recomandate

Buna seara, am si eu o nelamurire la un magnetou si functionarea lui, din el ies 3 fire galbene, intre ele curentul in mers este de 10-50v adica intre firele 1-2 si 1-3, intre firele 2-3 am doar 5-8v, asa trebuie sa fie sau e vre-o bobina intrerupta?.Problema care o am este ca nu incarca, am schimbat releul de incarcare crezand ca el; este de vina dar nu am rezolvat.Releul este cu 5 fire, cele 3 de la magnetou si un plus si minus.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• mad79

3

Top autori în acest subiect

Pai de unde sa stim noi daca e bine, daca nu ai mentionat de la ce provine acel magnetou, motocicleta, scuter, drujba pe steroizi :rade: Spune marca respectiva, poate gasim schema.....

Link spre comentariu

Daca cele trei fire sunt identice ca si culoare, se pare ca e vorba de un magnetou trifazat si tensiunea intre fire luate cate doua ar trebui sa fie identica, nu conteaza valoarea fiindca difera cu turatia. V-am rugat sa puneti o poza cu bobinele magnetoului, nu pot sa ma pronunt fara o imagine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări