Vizitator rimihaila Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Buna seara! Sper sa pun intrebarea in topicul potrivit...De cateva zile ma confrunt cu o mica problema, o curiozitate, mai bine spus. Habar nu am, si nici nu am gasit pe internet ce reprezinta obiectul din imagine. Mentionez ca am cunostinte minime in electronica... Link spre comentariu
leo 17 Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 tub termocontractibil ...il folosesti cand vrei sa izolezi ceva ...conductori electrici ..in loc de banda izolatoare Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Obiectul în sine pare să fie o bobină băgată-n varniş termocontractabil. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Taie izolatia cu un cuter si ... dispar dilemele. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Si sa pui poze din doua perspective macar...daca te uiti la un ac dinspre varf....vezi un punct Link spre comentariu
Vizitator rimihaila Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Imi cer scuze, am fost prea sumar. Mai jos aveti poze mai detaliate... Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 "Chestia" de pe deasupra este in mod evident tub termocontractabil... pare a fi vorba despre o bobina conectata la modulul ASTA de headset bluettoth, cu ce scop... asta nu stiu. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Posibil sa fie vre-o inventie de copiat cu bluetooth modificat sa dea semnalul in bobina aia in locul castii. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 La cat de "inventivi" au devenit tinerii, nu m-as mira sa fie asa. Oricum se face tot posibilul sa se invete cat mai putin posibil, preferabil deloc, mai ales in invatamantul relativ superior. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Si eu sunt de parere ca este aparat de copiat.Inventeaza astia de numa. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Tehnica este simpla, .... Link spre comentariu
Postări Recomandate