Vizitator -Cristi- Postat Octombrie 9, 2006 Partajează Postat Octombrie 9, 2006 Salutare. De ceva timp caut o solutie pentru a inlocui unitatea floppy de la o orga Roland G-800, unitate care pare a fi mai speciala : CHINON FG-357Nu am gasit informatii de la Roland cu privire la compatibilitatea clapei cu alte unitati floppy! Nu stiu ce unitate sa-i pun, stiu ca ar mai fi vorba de un model FDD Panasonic dar nu stiu exact ce model. Poate cunoaste cineva problema si-mi da si mie un sfat. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator fryalex Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 eu ma tot chinui sa o inlocuiesc cu alta unitate floppy dar nu merge cu nici una si cea originala dupa ce ca citea greu acu nu mai citeste deloc,probabil a patit ceva cand am bagat mufa invers pt ca a intrat si intrun fel si in altul acolo in spate,rog pe toata lumea daca are idei de reparare sau inlocuire sau de vanzare vreuna buna care sa mearga sigur pe roland si poate sa ma contacteze ii multumesc mult.[the_tyson_madness] Link spre comentariu
Vizitator floppytousb Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Eu iti pot recomanda o solutie . Emulatorul floppy to USB. Acest dispozitiv va ajuta sa inlocuiti vechile dischete floppy de 1, 44 MB cu un stick de memorie USB, mult mai sigur, practic si modern. Montarea dispozitivului este foarte simpla, pur si simplu se inlocuieste vechea unitate floppy cu unitatea USB. Vechile dischete sunt inlocuite “1 la 1” prin folosirea acestui dispozitiv. Pe stick-ul de memorie se pot memora pana la 100 de dischete! Dispozitivul se poate utiliza si pentru a inlocui unitatea de discheta la alte echipamente care folosesc dischete floppy 3,5’’, 1,44MB sau 720k floppy sau 1,2MB floppy Iata un link sa vezi cum functioneaza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum